Απόστολος Ρουβάς: «Λέγομαι Ρουβάς αλλά είμαι ο Απόστολος και θέλω να με βλέπουν έτσι»

Συντάκτης: Newsroom

18 Ιουνίου 2022 08:40

Απόστολος Ρουβάς: «Λέγομαι Ρουβάς αλλά είμαι ο Απόστολος και θέλω να με βλέπουν έτσι»

Ο Απόστολος Ρουβάς βρέθηκε αργά το βράδυ της Παρασκευής στο After Dark του Θέμη Γεωργαντά και μίλησε για την εμπειρία του από τη συμμετοχή του στο Survivor και τη σχέση που έχει με τον αδερφό του

Ο πρώην Survivor, Απόστολος Ρουβάς μίλησε στην εκπομπή του OPEN για όσα έγιναν στον Άγιο Δομίνικο. Επίσης για τη συμμετοχή του στην εκπομπή της Δανάης Μπάρκα και για τη σχέση του με τον αδερφό του, Σάκη.

Η σύγκριση με τον αδερφό του είναι κάτι που με το πέρασμα του χρόνου το συνήθισε. Αλλά πλέον θέλει να τον βλέπει ο κόσμος σαν τον Απόστολο κι όχι σαν τον αδερφό του Σάκη.

«Με τον Σάκη έχουμε εξαιρετική σχέση και πάντα μα πάντα, όταν πρόκειται για κάτι σημαντικό στη ζωή μου, το συζητάω μαζί του. Σέβομαι πάρα πολύ τις συμβουλές του, με έχει βοηθήσει απίστευτα και χάρηκε πάρα πολύ όταν του είπα ότι σκέφτομαι να πάω σε μια πρωινή εκπομπή. Για το Survivor, όταν του είπα πως θα πάω, του άρεσε πάρα πολύ. Και είμαι σίγουρος ότι κατά βάθος θα ζήλεψε λίγο που με έβλεπε να το ζω πραγματικά. Θα ήθελε πάρα πολύ να το κάνει αλλά δεν θεωρώ πως είναι τόσο εύκολο λόγω υποχρεώσεων. Χάρηκε όμως πάρα πολύ όταν του το είπα. Θεώρησε ότι θα δυσκολευτώ αρκετά και τον διέψευσα, θεωρώ» είπε αρχικά ο Απόστολος Ρουβάς.
Όσον αφορά το γεγονός ότι τον συνδυάζουν άμεσα με τον αδερφό του, ο ίδιος είπε: «Όταν δεν σε ξέρει ο κόσμος, σε βλέπει και λέει “Aυτός είναι ο αδελφός του Σάκη Ρουβά”. Και είναι πολύ φυσιολογικό και επόμενο. Γιατί ο Σάκης είναι πάρα πολύ γνωστός και η πρώτη εικόνα που μπορεί να έχει κάποιος είναι αυτή.

Δεν μπορείς να το αποφύγεις, δεν με ενοχλεί, δεν με πειράζει. Ζω με αυτό και δεν ντρέπομαι για αυτό αλλά ήθελα να περάσω στον κόσμο να καταλάβει ότι είμαι ο Απόστολος. Έχω την προσωπικότητά μου και δεν μπορούν να με βάζουν στο ίδιο τσουβάλι με τον οποιοδήποτε. Είτε να κρίνουν τα θέλω μου ή γιατί βρίσκομαι στο παιχνίδι ή το τι έχω ανάγκη και δεν έχω ανάγκη εγώ. Το ότι λέγομαι Ρουβάς, εντάξει, αλλά είμαι ο Απόστολος οπότε πρέπει να με βλέπετε σαν Απόστολο».

Όσα είπε για τη σύντροφό του, Φανή

«Όταν αποφάσισα να μπω στο Survivor, ήταν κάτι το οποίο συζητήσαμε. Θεώρησα επειδή η γνωριμία μας ήταν σχετικά φρέσκια έπρεπε να αποφύγουμε να το δημοσιοποιήσουμε γιατί αν έβαζα τη Φανή στην επικοινωνία, με το που κερδίζαμε το πρώτο έπαθλο επικοινωνίας, θα γινόταν γνωστό παντού.

Είπαμε σε πρώτη φάση να δούμε πώς θα δέσουμε οι δυο μας και αν αισθανθούμε καλά να το επικοινωνήσουμε την στιγμή που θα θέλαμε με τον τρόπο που θα θέλαμε εμείς. Όταν έμαθαν το όνομά της, μπόρεσαν και την βρήκαν, κυκλοφόρησαν φωτογραφίες της, οπότε δημοσιοποιήθηκε κάπως η σχέση μας. Η Φανή ζει στη Θεσσαλονίκη, έχω μετακομίσει κι εγώ στη Θεσσαλονίκη μόνιμα από τον Οκτώβρη, δούλευα σε ένα εστιατόριο πριν μου γίνει η πρόταση για το παιχνίδι»