Απόστολος Ρουβάς: «Μετά την ένωση είχα χάσει τον εαυτό μου στο Survivor»

19 Μαΐου 2022 08:20

Απόστολος Ρουβάς: «Μετά την ένωση είχα χάσει τον εαυτό μου στο Survivor»

Ο Απόστολος Ρουβάς επέστρεψε από τον Άγιο Δομίνικο και ήταν καλεσμένος στο Καλό Μεσημεράκι του ΣΚΑΙ. Αποκάλυψε πως πέρασαν γι’αυτόν οι τεσσερισήμισι μήνες στο Survivor.

Ο Απόστολος Ρουβάς μετρά μόνο λίγες ημέρες που αποχώρησε από το Survivor, κάνει όμως έναν απολογισμό στα όσα είδε να συμβαίνουν. Παραδέχτηκε πως θέλησε πρώτα ο ίδιος να αποχωρήσει και ζήτησε από τη Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου να τον ψηφίσει.

Για την αποχώρησή του είπε

«Ήμουν καλά και με το να μείνω και με το να φύγω. Ήθελα λίγο παραπάνω να φύγω. Εσείς βλέπετε ένα πολύ μικρό ποσοστό από αυτό που πραγματικά ζούσαμε στην καλύβα […] Μου άρεσαν τα αγωνίσματα. Όταν πας σε ένα τέτοιο παιχνίδι, ξέρεις ότι θα είναι δύσκολη η συμβίωση. Δεν πίστευα ότι θα αντέξω 5 μήνες μέσα. Ξεπέρασα τις προσδοκίες μου κατά πολύ. Το αποτέλεσμα με δικαίωσε. Νιώθω περήφανος που άντεξα».

«Τις πρώτες μέρες λύγισα πραγματικά. Καθώς περνούσαν προσαρμόστηκα στην πείνα και στη συμβίωση. Αυτό φάνηκε νομίζω. Από όταν έγινε και η ένωση και μετά πέρναγα δύσκολα, δεν πέρναγα καλά, είχα χάσει τον εαυτό μου. Εγώ ζήτησα από τη Ναυσικά να με ψηφίσει. Αυτοπροτάθηκα. Και έχω αυτοπροταθεί και άλλες 2 φορές. Το είχα εκφράσει ότι δεν περνάω καλά. Ψυχολογικά είχα ζοριστεί. Όταν ζεις 24 ώρες το 24ωρο σε μια κατάσταση με άπειρους καβγάδες, με λόγια σκληρά, είναι δύσκολο. Δεν πέρναγα καλά κι αυτό φαινόταν ξεκάθαρα σε εμένα».

Για τον Μαρτίκα και τη Βρισηίδα είπε

«Θεωρώ ότι μπορεί και να είναι πραγματικό σε ένα μέρος ή μπορεί να είναι ξεκάθαρα στρατηγική για να προκαλέσουν το ενδιαφέρον και ο κόσμος να θέλει να δει κάτι περισσότερο από αυτό. Και τα δύο σενάρια μου φαίνονται φυσιολογικά. Εφόσον έχουμε δει Σάκη και Μαριαλένα που έφτασαν και μέχρι τον τελικό. Μπορεί να βγουν έξω και να είναι μαζί. Μακάρι».

«Η τηλεόραση είναι κάτι που δεν έχω εμπειρία. Ήταν δύσκολο και πρωτόγνωρο. Εξαρτάται την πρόταση. Θεωρούσα να μπορούσα να κάνω στο δικό μου το κομμάτι» κατέληξε ο Απόστολος Ρουβάς μιλώντας για την τηλεόραση και όλα όσα θα ήθελε να κάνει από εδώ και πέρα.