Απόστολος Ρουβάς: Oι πρώτες δηλώσεις μετά την είδηση ότι θα γίνει μπαμπάς

Συντάκτης: Newsroom

26 Απριλίου 2023 13:34

Απόστολος Ρουβάς: Oι πρώτες δηλώσεις μετά την είδηση ότι θα γίνει μπαμπάς

Ο Απόστολος Ρουβάς δεν θα μπορούσε να είναι περισσότερος ευτυχισμένος. Ο σεφ εμφανίστηκε μέσω Skype στην εκπομπή «Πρωινό Μας» και επιβεβαίωσε και επίσημα ότι θα γίνει για πρώτη φορά πατέρας.

Ο σεφ περιμένει το πρώτο του παιδί με τη σύντροφό του, Φανή Γιαβρίδου και η ανυπομονησία τους είναι τεράστια.

«Δεν ήθελα να το μοιραστώ ακόμη. Η αλήθεια είναι ότι την ημέρα που μου έκαναν την έκπληξη συγκινήθηκα και χάρηκα πάρα πολύ που είδα και τον πατέρα μου. Γύρισα από μια κουραστική ημέρα στη δουλειά. Η έκπληξη ήταν ό,τι καλύτερο θα μπορούσε να μου συμβεί εκείνη την στιγμή. Μου έφτιαξε τη διάθεση και μου βγήκε αυθόρμητα να μοιραστώ το ευχάριστο γεγονός στα social media» ανέφερε αρχικά ο Απόστολος Ρουβάς.

«Για πρώτη φορά μπαμπάς! Ανυπομονώ για αυτή τη στιγμή! Μια μέρα ψωνίζαμε και η Φανή μπήκε σε ένα φαρμακείο για να πάρει ένα τεστ. Γιατί είχε τις αμφιβολίες της. Ένα βράδυ καθόμασταν στον καναπέ και μου είπε ότι υπάρχει πιθανότητα να είναι έγκυος. Ξετρελάθηκα! Είχα ατελείωτο άγχος μέχρι να βεβαιωθούμε ότι είναι όλα καλά. Αλλού πατούσα αλλού βρισκόμουν. Έχω ζήσει αρκετά με τα ανίψια μου. Μπορώ να πω ότι τότε ήταν που άρχισα έντονα να θέλω να ζήσω μια τέτοια κατάσταση. Μου άρεσε πολύ αυτό που έβλεπα. Ήθελα πολύ να το ζήσω. Ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη χάρηκαν πάρα πολύ, το περίμεναν».