Απόστολος Ρουβάς: Ρομαντικό ταξίδι με την αγαπημένη του – Η κοινή φωτογραφία τους

Συντάκτης: Newsroom

7 Μαρτίου 2023 13:32

Απόστολος Ρουβάς: Ρομαντικό ταξίδι με την αγαπημένη του - Η κοινή φωτογραφία τους

Ο Απόστολος Ρουβάς και η Φανή του έκαναν ένα υπέροχο ταξίδι και ο ίδιος δημοσίευσε μία σπάνια φωτογραφία με την αγαπημένη του.

Ο Απόστολος Ρουβάς με τη σύντροφό του άφησαν για λίγο τη Θεσσαλονίκη και επισκέφτηκαν το Καταφύγιο Μπάφι που ανήκει στον Ελληνικό Ορειβατικό Όμιλο ΕΟΣ Αθηνών και βρίσκεται σε υψόμετρο 1160 μέτρων.

Ο Απόστολος Ρουβάς δημοσίευσε μία σπάνια φωτογραφία με την αγαπημένη του αλλά και μία φωτογραφία με τις γευστικές απολαύσεις που επέλεξαν για να φάνε.

Απόστολος Ρουβάς: στην Κέρκυρα με την σύντροφό του, Φανή (φωτογραφία)

Ο Απόστολος Ρουβάς απολαμβάνει τις διακοπές του στην πανέμορφη Κέρκυρα, τον τόπο που γεννήθηκε και μεγάλωσε μαζί με τη σύντροφό του, Φανή Γιαβρίδου

Ο Απόστολος Ρουβάς και η Φανή Γιαβρίδου κάνουν τα μπάνια τους στις όμορφες παραλίες του νησιού. Ενώ πρόσφατα βρέθηκαν στο Λιστόν για καφεδάκι και απαθανάτισαν τη στιγμή με μια σέλφι. O chef που δεν δημοσιεύει συχνά στον λογαριασμό του στο Instagram. Αυτή τη φορά έκανε μια εξαίρεση και ανέβασε ένα story με την φωτογραφία τους.

Ενώ στη συνέχεια αποκάλυψε πως μετακομίζει στη Θεσσαλονίκη για χάρη της. Προκειμένου να κάνουν το επόμενο βήμα στην σχέση τους και να συγκατοικήσουν.

Το ζευγάρι, σύμφωνα με δημοσιεύματα γνωρίστηκε στη Θεσσαλονίκη στα τέλη του καλοκαιριού το 2021. Ο Απόστολος από τη μέρα που επέστρεψε στην Ελλάδα από τον Άγιο Δομίνικο, προσπαθεί να περνά όσο το δυνατόν περισσότερες ώρες με την αγαπημένη του.

Που θα δούμε τον Απόστολο Ρουβά στην τηλεόραση

Όταν μίλησε με followers του στο Instagram, ο Απόστολος Ρουβάς άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο να κάνει εκπομπή μαγειρικής τη νέα σεζόν στην τηλεόραση.

Ο Απόστολος Ρουβάς μέσα από ένα Q&A που θέλησε να κάνει στον προσωπικό του λογαριασμό έβγαλε είδηση. “Καθόλου απίθανο”. Απάντησε χαρακτηριστικά σε ερώτηση που του έγινε. Λέτε να ετοιμάζει κάποια έκπληξη ο πρώην παίκτης του Survivor; Γιατί δεν αποκλείεται να είναι η δεύτερη, μια και η πρώτη δεν έχει σχέση με τα επαγγελματικά του.