Appaloosa Cream

9 Ιουνίου 2022 17:50

Appaloosa Cream

Το 2011 ο σεφ Γιάννης Φραγκίσκος, δημιούργησε ένα κατάστημα παραγωγής παγωτού και γλυκών, όπου ξεκίνησε να παρασκευάζει τη μοναδική συνταγή παραδοσιακού παγωτού μηχανής, χωρίς μείγματα και σκόνες.
Συνέχισε με παραδοσιακές και πρωτότυπες γεύσεις παγωτού και τα τελευταία χρόνια, δημιουργεί αγαπημένα γλυκά, όπως μιλφέιγ, προφιτερόλ, γαλακτομπούρεκο, μπακλαβά Ερέτριας, κανόλι, γαλακτομπούρεκο, λουκουμάδες, τάρτες και άλλα… με τον δικό του τρόπο!