Αραβανή – Λάζαρης: Τα σχέδια για τον γάμο και οι επιφυλάξεις της οικογένειας του επιχειρηματία

21 Μαΐου 2022 16:15

Η Ευαγγελία Αραβανή και o Σπύρος Λάζαρης δείχνουν έτοιμοι να κάνουν το επόμενο βήμα στη σχέση τους και να ανέβουν μαζί τα σκαλιά της εκκλησίας!

Η γνωστή τηλεπαρουσιάστρια Ευαγγελία Αραβανή και ο επιχειρηματίας Σπύρος Λάζαρης -της οικογένειας Σκλαβενίτη- είναι μαζί εδώ και περίπου τρία χρόνια.

Παραμένουν full in love και ο δεσμός τους είναι πολύ δυνατός.

Οι κοντινοί τους άνθρωποι αναφέρουν ότι αμφότεροι δείχνουν πολύ ευτυχισμένοι και θεωρούν σίγουρο –όπως σημειώνει το περιοδικό «Ciao»- ότι σύντομα θα αρχίσουν να σχεδιάζουν τον γάμο τους. Μάλιστα, κάποιοι πιστεύουν ότι κάτι τέτοιο μπορεί να συμβεί ακόμη και εντός της χρονιάς που διανύουμε.

Ωστόσο, την ίδια στιγμή η οικογένεια Σκλαβενίτη φαίνεται να διατηρεί επιφυλάξεις. Ως γνωστόν, τα μέλη της είναι πάντα διακριτικά και αποφεύγουν τη δημοσιότητα. Η αναγνωρισιμότητα της Αραβανή, όμως, αλλάζει τις ισορροπίες και δημιουργεί νέα δεδομένα. Κι αυτό διότι αναπόφευκτα ο Σπύρος θα βρεθεί στο επίκεντρο της επικαιρότητας.

Υπήρξαν, άλλωστε, κάποιες αντιδράσεις από την πλευρά τους, ειδικά στην αρχή της σχέσης τους. Εντούτοις, το ζευγάρι κατάφερε να τις διαχειριστεί δίχως να δημιουργηθούν τριγμοί και προβλήματα μεταξύ τους.

Επιπλέον, η Αραβανή έχει αποσυρθεί τα τελευταία χρόνια από τον χώρο της τηλεόρασης. Το γεγονός αυτό…κάλμαρε τις ανησυχίες της επιχειρηματικής οικογένειας.

Οι δύο ερωτευμένοι ζουν κάτω από την ίδια στέγη για περισσότερο από δύο χρόνια και απολαμβάνουν μαζί την καθημερινότητά τους. Ο δεσμός τους δοκιμάστηκε την περίοδο της καραντίνας όταν περνούσαν μαζί σχεδόν ολόκληρο το 24ωρο. Από αυτήν την εμπειρία, πάντως, βγήκαν πιο δυνατοί.

Η Αραβανή και ο Λάζαρης μοιράζονται τον χρόνο τους, μεταξύ της Πόρου και της Αθήνας. Και αυτό επειδή ο επιχειρηματίας διατηρεί ξενοδοχείο στο νησί, ενώ παράλληλα, έχει και all day bar στα νότια προάστια της πρωτεύουσας.

Σημειώνεται, τέλος, πως ο Λάζαρης είναι εγγονός του Σπύρου Σκλαβενίτη, του συνιδρυτή της μεγάλης αλυσίδας σούπερ μάρκετ και γιος της Μαρίας, της αντιπροέδρου της επιχείρησης.