Ευαγγελία Αραβανή-Νίκος Οικονομόπουλος: Μυστικός αρραβώνας για το συζητημένο ζευγάρι;

Δημοσιεύθηκε: 2 Απριλίου 2019 01:16

Τις προάλλες σάς γράφαμε ότι η Ευαγγελία Αραβανή και ο Νίκος Οικονομόπουλος επανασυνδέθηκαν. Σας δείχναμε μάλιστα και ενσταντανέ απ’ την τελευταία τους απόδραση εκτός πόλης. Τώρα, όμως, τα πράγματα… σοβαρεύουν.

Φαίνεται ότι έλυσαν όλα τα θέματα που τους απασχολούσαν και τα οποία τούς οδήγησαν, έστω, σε προσωρινό χωρισμό. Γιατί οι insiders λένε ότι ήδη προχώρησαν σε μυστικό αρραβώνα;

Πέρασε βέρες, όμως, το πολυσυζητημένο ζευγάρι ή απλώς ακούγονται διάφορα γιατί αυτό το διάστημα «πουλάνε» αμφότεροι; Πολύ;

To ευτυχές γεγονός, λένε δικοί τους, έλαβε χώρα πριν από λίγες ημέρες στο σπίτι του καλλιτέχνη στα νότια προάστια, παρουσία συγγενών και λίγων καλών φίλων. Μάλιστα, το τονίζει και η Espresso. Iσχύει, ωστόσο, ή όχι; Θα δείξει και άμεσα. Σιγά μη δεν μιλήσει, έστω, η παρουσιάστρια/μοντέλο.

TIP

Σύμφωνα με τους κονεσέρ, ειδικά για το γεγονός η Ευαγγελία φορούσε μια υπέροχη σιέλ φούστα, ενώ ο Νίκος προτίμησε το λευκό κοστούμι. Κουμπάρος, δε, για τον γάμο τους που προγραμματίζεται για τα τέλη του καλοκαιριού θα είναι ο άνθρωπος που τους έφερε κοντά: ο πασίγνωστοs p/r man Χάρης Σιανίδης.

Ο ίδιος, μάλιστα, τους πέρασε τις βέρες με το που τις ευλόγησε ο ιερέας τη βραδιά του αρραβώνα τους, ο οποίος ήταν καθόλα παραδοσιακός. Αμέσως μετά,, ακολούθησε πάρτι μέχρι το πρωί. Βρε, λέτε τελικά; Πολλές οι λεπτομέρειες, πολύ συγκεκριμένα όλα, οπότε με το καλό και για την… εκκλησιά!

EXTRA TIP

Σημειώνουμε ότι πριν από μερικές μέρες, η ξανθιά παρουσιάστρια ήρθε στο μαγαζί όπου εκείνος εμφανίζεται με την παρέα της μετά τα μεσάνυχτα και έφυγε μετά το τέλος του προγράμματος αφού περίμενε τον αγαπημένο της. Καθ’ όλη τη διάρκεια της βραδιάς χόρεψε με τις φίλες της και τραγούδησε τις μεγάλες επιτυχίες του Νίκου, με τον ίδιο, μάλιστα, να χαμογελά και να αφιερώνει τραγούδια στην αγαπημένη του», λέει αυτόπτης μάρτυρας. Kαι όσο γι’ αυτούς που λένε πως «κρύβονται», μέχρι στα Καλύβια, όπου πηγαίνουν όλοι για τα περίφημα κρεατικά τους, βρέθηκαν τελευταία! Και, ναι, όλοι τούς είδαν.