Άρχισαν τα κουτσομπολιά: Η Ελένη έρχεται, η Φαίη φεύγει; Τι γίνεται με τη Σκορδά στον ΑΝΤ1

22 Νοεμβρίου 2020 09:00

Το νερό στο αυλάκι μπήκε για τη μεγάλη επιστροφή της Ελένης Μενεγάκη στην ελληνική τηλεόραση. Η παρουσιάστρια, όπως όλα δείχνουν, επιστρέφει στο κανάλι που την ανέδειξε, τον ΑΝΤ1 και μετά τη διαρροή της συγκεκριμένης είδησης, πήραν φωτιά τα κουτσομπολιά.

Μπορεί να είναι ακόμη πολύ νωρίς, αλλά δεν είναι λίγοι εκείνοι που υποστηρίζουν ότι πλέον δεν αποκλείεται να τεθεί θέμα με την παραμονή της Φαίης Σκορδά στο κανάλι!

Από όσα έχουν διαρρεύσει σχετικά με την επερχόμενη συμφωνία της Ελένης με το κανάλι του Αμαρουσίου, η Μενεγάκη δεν πρόκειται να κάνει βραδινή εκπομπή όπως έλεγαν αρκετοί.

Η Ελένη «έχτισε» την τεράστια καριέρα της σε συγκεκριμένες ώρες και δεν θέλει αλλαγές. Δεν θα έλεγε όχι αν ξεκινούσε η εκπομπή μετά από εκείνη της Φαίης. Ούτε και στο ενδεχόμενο να αναλάβει την πρωινή ζώνη.

Τι μέλλει γενέσθαι με τη Σκορδά που σημειωτέον το συμβόλαιό της τελειώνει το καλοκαίρι; Κάποιοι επιμένουν ότι η Φαίη είναι στον αέρα και δεν αποκλείεται στο τέλος της σεζόν να αποχαιρετήσει το κανάλι. Βέβαια από τον σταθμό αυτά τα σενάρια διαψεύδονται, αφού υπάρχει εμπιστοσύνη απόλυτη στη Σκορδά και στόχος είναι να συνεχιστεί η συνεργασία τους.

Πάντως, ο ερχομός της Μενεγάκη στο κανάλι, σίγουρα αποδυναμώνει τα διαπραγματευτικά ατού της Φαίης και κανείς δεν μπορεί να προδικάσει το αποτέλεσμα των συζητήσεών της με τον ΑΝΤ1.