Αρετή Γεύσις

14 Νοεμβρίου 2022 12:07

1. Πώς εμπνεύστηκες την ιδέα για τη δημιουργία του Αρετή Γεύσις;
 
Δεν υπήρχε έμπνευση αλλά αγάπη και ανάγκη για την μαγειρική . Για εμένα είναι τρόπος έκφρασης , χαλάρωσης και αγάπης που με κάνει να νιώθω γεμάτη με συναισθήματα. Ο πρώτος άνθρωπος που με επιστέφτηκε και με στήριξε σε όλο αυτό το ταξίδι των γεύσεων (Αρετής Γεύσις) είναι ο άντρας μου ο Κώστας που και αυτος έβαλε το λιθαράκι του στη δημιουργία του μαγαζιού.
 
2. Πες μας λίγα πράγματα για την επιχείρηση. Υπάρχει διαφορετικό menu καθημερινά; Υπάρχει κάποιο συγκεκριμένο πιάτο που θεωρείς σπεσιαλιτέ;
 
Το μαγειρείο μου, είναι στο στολίδι της καρδιάς μου και σε αυτό δίνω όλη μου την αγάπη και την τέχνη για να υπάρχει ένα γευστικό αποτέλεσμα . Μαγειρεύω καθημερινά με προϊόντα τοπικά από φίλους παραγωγούς. Έτσι διασφαλίζω στους πελάτες μου, την ποιότητα που τους αξίζει .
 
3. Ο κόσμος σε γνωρίζει από τη συμμετοχή σου στον πρώτο κύκλο του Master Chef. Πώς αντιδράνε όταν τους εξυπηρετείς στο Αρετή Γεύσις;
 
Ο Βόλος είναι μια πόλη που λίγο έως πολύ γνωρίζουμε ο ένας τον άλλο, που αυτό σημαίνει ότι έπρεπε να δούνε και πως είναι το μαγειρικό μου ταλέντο. Ο στόχος μου ήταν να γνωρίσουν την Αρετή που μαγειρεύει ένα νόστιμο φαγητό και όχι απλά την Αρετή που πήρε μέρος σε ένα μαγειρικό διαγωνισμό.
 
4. Τι θα συμβούλευες κάποιον που αγαπάει τη μαγειρική και θέλει να κάνει κάτι δικό του;
 
Η μαγειρική είναι όντως αγάπη και όποιος το θέλει πραγματικά αξίζει να το κάνει επάγγελμα και να ρισκάρει για τα όνειρά του. Το να έχεις δική σου επιχείρηση είναι δύσκολο γιατί πρέπει να αφιερώσεις πολύ χρόνο και να δουλεύεις πολλές ώρες για να μπορέσεις να έχεις ένα σωστό αποτέλεσμα.
 
Πάνω από όλα πρέπει το φαγητό που μαγειρεύουμε να είναι τίμιο και αντάξιο για τους πελάτες ….