Αργύρης Αγγέλου: «Έχουν γίνει λίγο μαντάρα τα πράγματα…»

Δημοσιεύθηκε: 2 Αυγούστου 2021 22:15
Αργύρης Αγγέλου: «Έχουν γίνει λίγο μαντάρα τα πράγματα...»

Ο Αργύρης Αγγέλου επέστρεψε στις οθόνες μας ως Δαμιανός στη σειρά Έρωτας με διαφορά. Τον Οκτώβριο αναμένεται να παρακολουθήσουμε τον δεύτερο κύκλο των επεισοδίων.

Αργύρης Αγγέλου: «Έχουν γίνει λίγο μαντάρα τα πράγματα…».

Τη νέα τηλεοπτική σεζόν περιμένουμε το δεύτερο κύκλο της σειράς «Έρωτας με διαφορά», στο Star.

Ναι, έχουμε ολοκληρώσει και τα 13 επεισόδια του δεύτερου κύκλου, που θα ξεκινήσει να προβάλλεται τον Οκτώβριο.

Πώς αφήσαμε τον Δαμιανό;

Τσακωμένο με τη Φαίη (Βίβιαν Κοντομάρη) γιατί έγινε ένας καβγάς λόγω του ότι έχει γυρίσει ο πρώην σύντροφος του με μια φίλη του και τους έχουν κάνει άνω-κάτω. Ουσιαστικά, η ιστορία του Δαμιανού είναι η φιλία του με τη Φαίη. Οπότε, έχουν γίνει λίγο μαντάρα τα πράγματα.

Πιστεύετε ότι μπορεί να υπάρξει μια τέτοια φιλία και να σταθεί από τη στιγμή που η Φαίη δεν τον βλέπει μόνο ως φίλο;

Ειλικρινά, δεν ξέρω αν τον βλέπει ερωτικά. Παρ’ όλα αυτά θεωρώ ότι όλα μπορούν να συμβούν. Το ενδιαφέρον στα σίριαλ συνήθως είναι ότι από κάθε κατάσταση και κάθε σχέση, πιάνουμε πιθανότατα το πιο πολύπλοκο κομμάτι και το πιο έντονο για να μπορέσει να υπάρξει πλοκή και ενδιαφέρον. Σε πραγματικές συνθήκες δεν ξέρω πώς μεταφράζονται όλα αυτά, αλλά πιστεύω ότι η ζωή είναι πιο ανατρεπτική από τις σειρές και τις ταινίες.

Τι θα συμβεί, λοιπόν, με τη συγκατοίκηση του Δαμιανού και της Φαίης;

Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι έχουν να γίνουν πολλά. Σίγουρα για όλους τους χαρακτήρες και τη συνολική πλοκή, επειδή ο κόσμος αγάπησε πολύ τη σειρά, θα έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον η νέα σεζόν. Και για να είμαι ειλικρινής, μέσα μου στεναχωρήθηκα που δεν πήγαμε και για τρίτο κύκλο. Πιστεύω ότι άντεχε. Γιατί ήταν μια πολύ ευτυχής στιγμή και ειδικά για εμένα που είχα χρόνια να κάνω τηλεόραση. Ήταν πολύ ωραία δουλειά από όλες τις απόψεις. Και για το αποτέλεσμα που βγήκε και γιατί σε όλο αυτό τον εγκλεισμό ήταν το μόνο πράγμα με κρατούσε ζωντανό και ενεργό.

Τη νέα τηλεοπτική σεζόν θα έχουμε αρκετές σειρές, αλλά και πολλά ριάλιτι.

Και φέτος είχαμε αρκετά. Τα κανάλια όμως ποντάρουν πολύ και στη μυθοπλασία και ακούω ότι θα γίνουν πολλές σειρές και στην ΕΡΤ, και στο ΜΕGΑ, και στον ΑLΡΗΑ, ώστε να κρατηθεί μια ισορροπία. Και ακούω και για σειρές σε πλατφόρμες, όπως αυτή που ετοιμάζει ο Γιώργος Καπουτζίδης. Είναι καλό να υπάρχει μυθοπλασία, μας είχε λείψει. Είπε στο 7 Mέρες TV.