Αργύρης Αγγέλου για Νίκο Βέρτη: «Όλοι οι παντελονάτοι ξεχύθηκαν στους δρόμους»

Συντάκτης: Newsroom

24 Ιανουαρίου 2023 14:00

O Αργύρης Αγγέλου απαντά στο Νίκο Βέρτη: «Όλοι οι παντελονάτοι ξεχύθηκαν στους δρόμους»

Έντονες είναι οι συζητήσεις και η αναπαραγωγή τις τελευταίες ώρες σχετικά με μια συνέντευξη που είπε παραχωρήσει πριν από εννιά χρόνια ο Νίκος Βέρτης στο περιοδικό People.

Ο γνωστός τραγουδιστής, μεταξύ άλλων, είχε αναφερθεί στους ομοφυλόφιλους, τονίζοντας πως αν ο ίδιος ήταν gay θα μιλούσε ανοιχτά από την πρώτη στιγμή, καθώς δεν θεωρεί ότι είναι κάτι για το οποίο θα έπρεπε κάποιος να ντρέπεται.

Οι συγκεκριμένες δηλώσεις του Νίκου Βέρτη, φαίνεται πως ενόχλησαν τον Αργύρη Αγγέλου, ο οποίος βρέθηκε καλεσμένος στην ραδιοφωνική εκπομπή του Pride και μεταξύ άλλων, εξέφρασε την άποψή του τόσο για τις δηλώσεις του τραγουδιστή ενώ χαρακτήρισε λανθασμένη και την ερώτηση του δημοσιογράφου.

«Όλοι παντελονάτοι ρε παιδί μου ξεχυθήκαν στους δρόμους, δεν τον ξέρω τον άνθρωπο καθόλου, ούτε τη μουσική του ακούω, έχω βρεθεί μια φορά σε μαγαζί που τραγουδάει κάνει κέφι ο άνθρωπος και ο κόσμος τον αγαπάει πολύ. Δεν είναι όμως αυτό το θέμα μας. Θεωρώ ότι είναι μια απαράδεκτη ερώτηση από την μεριά του δημοσιογράφου, έχω βιώσει τέτοιες ερωτήσεις στο παρελθόν και σε πολύ πιο δύσκολες εποχές, όχι τώρα που η κοινωνία είναι πιο έτοιμη να τις ακούσει, και έχω αντιδράσει ακραία.

Θεωρώ ότι ο άνθρωπος μπήκε στη διαδικασία να απαντήσει σε αυτή την τραγική ερώτηση και δυστυχώς στις 99 στις 100 φορές που προσπαθείς να απαντήσεις και να γλιτώσεις από μια τέτοια ερώτηση παίρνοντας την απόφαση ότι θα απαντήσεις, λες @@@@. Σαφέστατα ήταν μια πολύ λάθος δήλωση του Νίκου Βέρτη. Πολύ λάθος, και είναι ένας έμπειρος άνθρωπος και δεν καταλαβαίνω πως έπεσε σε τέτοια παγιδάρα. Δεν χρειάζεται υπερπροσπάθειά στα πράγματα, ούτε να αποδείξεις τα παντελόνια σου», είπε ο Αργύρης Αγγέλου.

Το απόσπασμα προβλήθηκε στο Πρωινό.

 

Νίκος Βέρτης: «Μακάρι όλοι οι άντρες να φορούσαν τα παντελόνια που φοράω»!

Ο Νίκος Βέρτης μίλησε έξω από τα δόντια σε συνέντευξη που παραχώρησε.

Ο γνωστός τραγουδιστής Νίκος Βέρτης παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό «People».

Μεταξύ άλλων, κλήθηκε να σχολιάσει τις φήμες ότι είναι ομοφυλόφιλος επειδή δεν έχει εμφανιστεί δημοσίως με σύντροφό του.

«Όταν ακούς κάτι που δεν ισχύει, το προσπερνάς. Τα πρώτα χρόνια με έλεγαν Τούρκο, μετά Αλβανό. Μετά είπαν ότι ο πατέρας μου είναι πολύ πλούσιος και εξαιτίας του έκανα καριέρα. Ο καθένας έλεγε ό,τι ήθελε. Πράγματα που δεν ισχύουν δεν με απασχολούν.

Καταρχήν έχω μεγαλώσει στην Ολλανδία και μισώ τους ανθρώπους που ντρέπονται για τις ιδιαιτερότητές τους. Αν είσαι γκέι, δεν πρέπει να ντρέπεσαι να το πεις. Είχα παιδικούς φίλους γκέι, οι οποίοι δεν ντρέπονταν για αυτό» δήλωσε αρχικά ο δημοφιλής τραγουδιστής.

Και πρόσθεσε: «Αν ήμουν γκέι, λοιπόν, δεν θα ντρεπόμουν με τίποτα να το πω δημόσια. Δυστυχώς για κάποιους και ευτυχώς για κάποιες, είμαι ο τελευταίος άνθρωπος στη γη που θα είχα έστω και 1% μέσα μου ομοφυλοφιλικές τάσεις. Προσωπικά, λυπάμαι για εκείνους που δεν έχουν αποδεχτεί τον εαυτό τους και τους απομακρύνω από κοντά μου».

Σε ερώτηση για το αν θα εκνευριζόταν σε περίπτωση που τον φλέρταρε άντρας, απάντησε: «Δεν θα τσατιζόμουν. Εξαρτάται, βέβαια, και από τον τρόπο. Γνωστός άνθρωπος με φλέρταρε με χυδαιότητα και γλίτωσε το ξύλο στο δευτερόλεπτο, χωρίς όμως να νιώθω την ανάγκη να αποδείξω τι είμαι. Όσα λάθη και να έχω κάνει στη ζωή μου, η ηθική μου είναι πάντα ψηλά και μακάρι όλοι οι άντρες να φορούσαν τα παντελόνια που φοράω!».

Σε άλλο σημείο, ο καλλιτέχνης μίλησε για τη χρήση ναρκωτικών. Στο παρελθόν είχε ταχθεί υπέρ της απελευθέρωσής τους δεχόμενος κριτική.

«Έχουμε παρωπίδες σε κάποια θέματα. Αυτό που ξέρω είναι ότι από τους δέκα φίλους μου στην Ολλανδία οι δύο έκαναν χρήση ναρκωτικών. Στην Ελλάδα, όμως, από τους δέκα φίλους μου, οι οκτώ έχουν κάνει σίγουρα κάποια στιγμή ναρκωτικά στη ζωή τους.

Εγώ μπορεί να μεγάλωνα δίπλα στα ναρκωτικά αλλά δεν τα ακούμπησα. Από τη στιγμή που δεν ήταν απαγορευμένα στην Ολλανδία και δεν υπήρχε ανάγκη να το παίξει κανείς cool και μάγκας, γιατί να τα ακουμπήσει; Είναι καλύτερο να δίνεις την επιλογή με την αποποινικοποίηση, γιατί οι Ολλανδοί που παίρνουν ναρκωτικά είναι πολύ λιγότεροι από όλους τους υπόλοιπους Ευρωπαίους».