Αργύρης Αγγέλου: «Ό,τι αναλαμβάνω να κάνω είναι αποτέλεσμα σκληρής δουλειάς»

9 Ιουλίου 2021 15:15

Αργύρης Αγγέλου: «Ό,τι αναλαμβάνω να κάνω είναι αποτέλεσμα σκληρής δουλειάς»

Ο Αργύρης Αγγέλου κάθισε στον καναπέ της Ελένης Τσολάκη στην εκπομπή Καλοκαίρι #not.

Αργύρης Αγγέλου: «Ό,τι αναλαμβάνω να κάνω είναι αποτέλεσμα σκληρής δουλειάς».

«Η πρώτη καραντίνα πέρασε πιο γρήγορα και πιο δημιουργικά. Μπήκαμε όλου στη διαδικασία να κάνουμε πράγματα για να περάσει ο χρόνος, να αισθανόμαστε πιο δημιουργικοί». Ο ίδιος έκανε πολλές δουλειές στο σπίτι του, έβαψε και μαγείρεψε. Στη δεύτερη καραντίνα απλά καθόταν κι έτρωγε. Η δουλειά όμως τον ενεργοποίησε σύντομα.

Το μεγαλύτερο του άγχος ήταν το άγνωστο, όσο περνούσε ο καιρός όμως γνώριζε περισσότερα πράγματα.

«Ο κόσμος έρχεται στο θέατρο διψασμένος, ανταποκρίνεται, του λείψαμε. Είδαν πολύ τηλεόραση και τα κανάλια επένδυσαν σε αυτό. Είχα κόσμο στο περιβάλλον μου που νόσησε από κορονοϊό. Νομίζω πως θα περάσουν χρόνια για να δούμε τις συνέπειες όλου αυτού. Τουλάχιστον τις ψυχολογικές. Δεν αντέχει κανένας παραπάνω από αυτό.»

Για το reunion του Παρά Πέντε είπε πως ο κόσμος θυμάται όλους τους χαρακτήρες, όχι μόνο τους πέντε. Του έχει λείψει η τηλεόραση γιατί είχε να κάνει γύρισμα 12 χρόνια. Το Έρωτας με Διαφορά όμως πήγε πολύ καλά και θα το δούμε και την επόμενη σεζόν.

Για τον Γιώργο Καπουτζίδη είπε πως είναι πια οικογένεια πέρα από συνεργάτες. Για την Αγγελική Λάμπρη έμαθε την τελευταία στιγμή πως θα πήγαινε στο Survivor 4. Δεν θα του άρεσε να κάνει κάτι τέτοιο ο ίδιος. Αντίθετα τα show όπως το  YFSF και το J2US τον εκφράζουν καλύτερα. Φέτος τον βλέπουμε στην θεατρική παράσταση Η θηλιά.