Αργύρης Αγγέλου: Σπάνια φωτογραφία με τα αδέρφια του

25 Απριλίου 2022 17:06

Αργύρης Αγγέλου: Σπάνια φωτογραφία με τα αδέρφια του

Ο Αργύρης Αγγέλου βρέθηκε στη Χαλκίδα για τις ημέρες του Πάσχα και πόζαρε με τα αδέρφια του.

Αργύρης Αγγέλου: Σπάνια φωτογραφία με τα αδέρφια του

Ο Αργύρης Αγγέλου βρέθηκε στο πατρικό του σπίτι στην Χαλκίδα για τις ημέρες του Πάσχα. Ο ίδιος είναι αρκετά ενεργός στα social media και μοιράστηκε μια σπάνια φωτογραφία με τα 2 από τα 4 αδέρφια του.

Να τονίσουμε, ότι ο ηθοποιός έχει τρεις αδερφούς, τον Βαγγέλη, τον Σωτήρη, τον Χρήστο και μια αδερφή την Σταυρούλα.

«Έχω φτάσει στο σημείο για να πληρώσω το ενοίκιό μου να κάνω έρανο στα αδέρφια μου. Έτσι ήμασταν στην οικογένεια. Ο ένας στήριζε τον άλλον. Και αυτό συμβαίνει και τώρα», είχε δηλώσει ο ηθοποιός.

Αργύρης Αγγέλου: «Στην αρχή έπαιρνα προσωπικά την απόρριψη»

Ο Αργύρης Αγγέλου κάθισε στον καναπέ του Στούντιο 4 και ήταν ιδιαίτερα χαρούμενος και συγκινημένος όταν μίλησε για τη νέα σειρά της ΕΡΤ «Φλόγα και Άνεμος». Η οποία περιγράφει έναν θυελλώδη έρωτα εποχής.
Αργύρης Αγγέλου: «Στην αρχή έπαιρνα προσωπικά την απόρριψη».

Όπως ανέφερε ο ίδιος χαρακτηριστικά:
«Είναι μία συμμετοχή, μία μικρή σειρά 12 επεισοδίων, που θα περάσει όλο το θέατρο. Είναι η πρώτη φορά που θα συμμετέχω σε σειρά εποχής. Είμαι τόσο συγκινημένος κι ευλογημένος. Θα ξεκινήσουμε γυρίσματα 27 Απριλίου».

Η σειρά αυτή θα προβληθεί τη νέα σεζόν. Βασίζεται στο μυθιστόρημα του Στέφανου Δάνδολου. Πραγματεύεται τη ζωή της θρυλικής Κυβέλης Ανδριανού καθώς και την ταραχώδη σχέση της με τον Γεώργιο Παπανδρέου.

Τα πρώτα του χρόνια ως ηθοποιός
Ο Αργύρης Αγγέλου αναφέρθηκε στην μεγάλη αγάπη που στην υποκριτική γι΄αυτό και κυνηγούσε κάθε ευκαιρία για να μπει και να δουλέψει στον χώρο.

«Ήρθα Αθήνα το 1997 από τη Χαλκίδα και το ΄99 ξεκίνησα να δουλεύω. Πήγαινα σε ακροάσεις πολύ, κυνηγούσα πολύ. Πήγαινα σε ακροάσεις πριν πάω στη δραματική σχολή. Στα 16-17 πήγα στην πρώτη μου ακρόαση στην Αλίκη Βουγιουκλάκη».«Στην αρχή έπαιρνα προσωπικά την απόρριψη. Θυμάμαι μία απόρριψη που γύρισα στο σπίτι τότε μέναμε με τον Γιώργο Καπουτζίδη – ο ένας πάνω ο άλλος κάτω – και είχα πλαντάξει και μου λέει ο Γιώργος “μην σε νοιάζει, θα γράψω ένα σενάριο και θα έχεις ρόλο”. Και λίγους μήνες αργότερα έλαβα το σενάριο για τις Σαββατογεννημένες».

Είπε ότι τότε δεν τους ένοιαζαν τα νούμερα τηλεθέασης και ότι η μεγάλη επιτυχία της σειράς δεν ήρθε εξαρχής αλλά με τις επαναλήψεις.

Η χρυσή εποχή του Παρά Πέντε
Η παρέα των ηθοποιών του καστ ήταν πολύ δεμένη. Η χημεία ανάμεσά τους φάνηκε από την αρχή. «Επιδιώκαμε να ήμασταν μαζί πέρα από το γύρισμα. Και τώρα είμαστε οικογένεια με έναν διαφορετικό τρόπο.

Σχολίασε όσα είχαν ακουστεί για τη ρήξη ανάμεσα στους ηθοποιούς της αγαπημένης σειράς και αναφορικά είπε:

«Ήμουν θεατής στα όσα ακούγονταν για τις σχέσεις μας στο “Παρά Πέντε”». «Πέρασαν τα χρόνια, ο καθένας έκανε τη ζωή του, μου λείπουν τα παιδιά». Δήλωσε ολοκληρώνοντας.