Αργύρης Πανταζάρας: Φεύγει από τον Σασμό!

Συντάκτης: Newsroom

27 Μαΐου 2022 09:00

Αργύρης Πανταζάρας: Φεύγει από τον Σασμό!

Ήρθε στον Σασμό, άφησε το αποτύπωμά του, αλλά ο Αργύρης Πανταζάρας φεύγει από τη σειρά που κατέκτησε το κοινό φέτος. Ο αστυνόμος Γεράσιμος Χριστογιάννης, ο γιος του περιβόητου κακοποιού, αποχωρεί με το τέλος του πρώτου κύκλου.

Ο Αργύρης Πανταζάρας αποδείχθηκε κομβικός για τις εξελίξεις στη σειρά του Alpha, όμως δεν πρόκειται να συνεχίσει. Όχι, γιατί είχε κάποιο πρόβλημα με την παραγωγή ή με συμπρωταγωνιστές του, αλλά βάσει του σεναρίου.
Η συμφωνία του άλλωστε ήταν μέχρι το τέλος του πρώτου κύκλου γιατί απλούστατα την επόμενη σεζόν δεν θα… υπάρχει. Όπως αναφέρουν τα spoilers θα πέσει νεκρός και μάλιστα από τα χέρια του ίδιου του πατέρα του.
Σύμφωνα με το TV24, η αστυνομία συλλαμβάνει και τον τελευταίο συνεργάτη του Καραπάνου, τον Πρόδρομο. Ο οποίος είχε καταφέρει να το σκάσει στην επιχείρηση με τα όπλα. Ο Αντώνης μάλιστα μαζί με τον Γεράσιμο τον πιέζουν να συνεργαστεί μαζί τους για να γλιτώσει τη φυλακή. Ωστόσο τα νέα φτάνουν στο Καραπάνο, ο οποίος γίνεται γι’ άλλη μια φορά έξαλλος με τον Γεράσιμο και ορκίζεται εκδίκηση.

Ο Καραπάνος ετοιμάζει την απόδρασή του από τη φυλακή προκειμένου να λύσει τις εκκρεμότητες που έχει

Και κύρια είναι αυτή με τον «μπάτσο Χριστόγιαννη» όπως λέει. Μάλιστα, ήδη τον έχουμε ακούσει να λέει: «Θα την κάνουμε από εδώ μέσα όσο είναι ακόμα καιρός. Σκουριάσαμε εδώ μέσα. Θα τον βρω τον τρόπο να την κάνω».
Κι όντως βρίσκει τον τρόπο και το σκάει από τη φυλακή, με μοναδικό σκοπό να σκοτώσει τον Γεράσιμο. Φυσικά, ο Καραπάνος δεν έχει ιδέα ότι ο Γεράσιμος είναι ο γιος του ο Μάκης, που ζει μόνο γι’ αυτόν και με την ελπίδα ότι θα τον ξαναδεί. Δεν έχει μάθει την αλήθεια από κανέναν.

Ο Καραπάνος βρίσκει λοιπόν τον τρόπο να αποδράσει και ελεύθερος πλέον ετοιμάζει τη δολοφονία του Γεράσιμου: «Η ποινή έχει αποφασιστεί. Η εκτέλεση πλησιάζει», λέει και το κάνει. Ο ίδιος εκτελεί εν ψυχρώ «τον μπάτσο με το ψυχρό βλέμμα», αλλά κάτι μέσα του δεν τον αφήνει να χαρεί.
Δεν αισθάνεται καμία ικανοποίηση όπως πίστευε. Και είχε δίκιο, καθώς λίγο αργότερα η πληροφορία ότι ο Γεράσιμος ήταν ο γιος του δεν έχει νόημα να μένει κρυφή. Ο Καραπάνος το μαθαίνει και τρελαίνεται. Πλέον δεν έχει κανένα νόημα να ζει και αυτοκτονεί.
Έτσι, εκτός από τον Πανταζάρα, φεύγει από τη σειρά και ο Λάζαρος Γεωργακόπουλος. Και στους τηλεθεατές θα μείνουν οι εξαιρετικές και καθηλωτικές ερμηνείες τους.