Αργύρης Πανταζάρας για Έλλη Τρίγγου: «Είναι πάρα πολύ αυστηρή»

4 Φεβρουαρίου 2020 16:06

Πανταζαρ

Ο Αργύρης Πανταζάρας μίλησε για όλα «Στη φωλιά των Κου Κου» και τον Ισίδωρο Φίκαρη. Το θέατρο, το «Κόκκινο Ποτάμι», η Έλλη Τρίγγου…
«Πρώτη φορά είδα τον εαυτό μου στην τηλεόραση σε ένα διαφημιστικό, ήταν πάρα πολύ ωραίο. Εμείς στο θέατρο δεν έχουμε συνηθίσει να πηγαίνουμε κάτω στην σκηνή και να μας βλέπουμε, οπότε είναι πρωτόγνωρο το συναίσθημα να σε βλέπεις στην οθόνη. Αυτό μας κάνει μερικές φορές, όταν βρισκόμαστε τις Κυριακές με τον κ. Μανουσάκη, να συγκινούμαστε εμείς οι ίδιοι με το σύνολο της δουλειάς, αλλά όχι με τον εαυτό μας. Είναι ο μόνος τρόπος να δούμε το αποτέλεσμα αυτής της δουλειάς. Με έχουν ταυτίσει με κάτι πολύ δραματικό και κάτι που λέω είναι ότι εγώ κωμικός ήθελα να γίνω αλλά με παίρνουν στα σοβαρά.
Μετά από μια παράσταση στην Επίδαυρο που έπαιζα, ήμουν με τους φίλους μου και έπλενα τα χέρια μου και ξαφνιάστηκε μια κυρία που με είδε και μου λέει: “Κύριε Πανταζάρα χαμογελάτε”;
Τα γυρίσματα στο Κόκκινο Ποτάμι θα συνεχίσουν να είναι δύσκολα. Είναι πολύ το κρύο, είναι πολλά τα διαφορετικά μέρη και οι απαιτήσεις.
Στα social media μου έχουν στείλει κάποιες προτάσεις γάμου που πρέπει να απαντήσω. Είναι όλες με προστακτική.
Πάντα δημιουργώ μια αφορμή για να συναντηθώ με ανθρώπους που θαυμάζω. Η Έλλη Τρίγγου είναι ένας άνθρωπος που θαυμάζω. Θεωρώ ότι είναι από τις καλύτερες ηθοποιούς που έχουμε, παρότι είναι πάρα πολύ νέα στον χώρο. Δεν νιώθω πιο άνετα με την Έλλη Τρίγγου επειδή είχαμε σχέση, γιατί είναι πάρα πολύ αυστηρή και ξέρουμε να διαχωρίζουμε το πλαίσιο. Είναι πάρα πολύ αυστηρή. Την έχω δει πώς φέρεται σε γυρίσματα και παραστάσεις.
Η αγάπη και ο έρωτας δοκιμάζονται μέσα από όλες τις καταστάσεις. Ο χωρισμός είναι ένα συμβάν, μία στιγμή. Θα μπορούσε κανείς να σκεφτεί ότι ο χωρισμός είναι και μια εξέλιξη της σχέσης».