Αργύρης Πανταζάρας και Έλλη Τρίγγου ταξίδι στις Κάννες

Δημοσιεύθηκε: 28 Οκτωβρίου 2020 21:40
Αργύρης Πανταζάρας και Έλλη Τρίγγου ταξίδι στις Κάννες

Στις Κάννες βρίσκονται τα τελευταία εικοσιτετράωρα ο Αργύρης Πανταζάρας και η Έλλη Τρίγγου. Το πρωην ζευγάρι που πρωταγωνιστεί στην επιτυχημένη σειρά του ANT1, “Άγριες Μέλισσες” , άφησαν για λίγο τις επαγγελματικές υποχρεώσεις τους στην Αθήνα και ταξίδεψαν στην πόλη της Νότιας Γαλλίας προκειμένου να παρευρεθούν στο 73ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου.

Ειδικότερα, η Έλλη Τρίγγου και ο Αργύρης Πανταζάρας, οι οποίοι εκτόσ απο καλλιτεχνικό ζευγάρι ήταν ζευγάρι και στην ζωή για τέσσερα χρόνια, βρέθηκαν στις Κάννες, καθώς φέτος ανάμεσα στις έντεκα ταινίες μικρού μήκους που διαγωνίζονταν για τον Χρυσό Φοίνικα, υπήρχε και μία ελληνική.

Ο λόγος για το “Motorway 65” της Εύης Καλογηροπούλου με πρωταγωνιστές την Έλλη Τρίγγου, τον Αργύρη Πανταζάρα και την Ξένια Ντάνια.

Σύσσωμη η παρέα, λοιπόν, συνδύασε τα κινηματογραφικά βραβεία με αναψυχή και πέρα από την παρουσία του στην εκδήλωση, φρόντισε να εξερευνήσει και τις Κάννες. Οι δύο γνωστοί ηθοποιοί, που μετά το χωρισμό τους διατηρούν άψογες σχέσεις, μοιράστηκαν με τους διαδικτυακούς φίλους τους στο Instagram μερικές φωτογραφίες από την απόδρασή τους.