Αργύρης Πανταζάρας: «Όταν είναι στη ζωή σου ο άνθρωπός σου, δεν βγάζει νόημα να παίζεις τον ανήξερο»

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

11 Φεβρουαρίου 2023 09:54

Ο Αργύρης Πανταζάρας παραχώρησε συνέντευξη και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις επαγγελματικές και τις προσωπικές του επιλογές.

Ο ηθοποιός Αργύρης Πανταζάρας μίλησε στο περιοδικό «ΟΚ» και κατέστησε σαφές ότι δεν υπάρχει λόγος να μην απαντά όταν τον ρωτάνε για την αγαπημένη του, Σίσσυ Τουμάση.

Στην προσωπική σου ζωή έχεις κάνει έναν ωραίο «θίασο» για δύο με την ηθοποιό Σίσσυ Τουμάση. Είναι για σένα η σκηνή ένας χώρος που έρχονται δύο άνθρωποι πιο κοντά;

Όχι. H σκηνή είναι για επαγγελματίες με όρια, που σέβονται ο ένας τον άλλο, την προσωπική του ζωή, τη διάθεση και την κατάσταση που βρίσκεται ο καθένας. Αλίμονο κάθε φορά που καλούμαστε να διεκπεραιώσουμε σχέσεις στο θέατρο και στα γυρίσματα να έρχεσαι πιο κοντά με τον άλλο. Θέλω να πω ότι δεν είναι προϋπόθεση να έρθεις κοντά.

Πρόσφατα ανέβασες και μια φωτογραφία με τη σύντροφό σου από το ταξίδι σας στην Ιταλία. Το κάνατε αυθόρμητα ή ένιωσες πίεση και σκέφτηκες «άντε να ποστάρουμε μια φωτογραφία μαζί»;

Ξέρεις είναι άλλο να κρύβεσαι, άλλο να το φωνάζεις κι άλλο να κάνεις ότι δεν συμβαίνει. Εγώ δεν κάνω τίποτα από αυτά. Απλώς όταν κάποιος είναι στη ζωή σου και είναι ο άνθρωπός σου, δεν βγάζει κανένα νόημα να παίζεις τον ανήξερο. Δεν είναι ευγενικό.

Το να μοιράζεσαι μια προσωπική στιγμή επειδή το επιθυμείς είναι όμορφο. Δεν είναι υποχρεωμένος κανένας ούτε να εξηγήσει ούτε να αναλύσει. Ο καθένας ας γιορτάσει τη ζωή και τις στιγμές του όπως καταλαβαίνει και όπως του αρέσει.

Έχει αλλάξει η μόδα! Κάποτε το έπαιζαν όλοι ελεύθεροι και ανήξεροι. Εμένα μου αρέσει που όλοι στο Χόλιγουντ είναι αγκαλιά με το ταίρι τους. Η Ζεντάγια, η πιτσιρίκα σταρ, είναι αγκαλιά με τον Τομ Χόλαντ, ο Τιμοτέ Σαλαμέ με την Τέιλορ Ράσελ, ο Ράιαν Ρέινολντς ανεβάζει με τη γυναίκα του τόσο τρυφερές στιγμές. Είναι ελπιδοφόρο που πλέον είναι της μόδας η αγάπη και η συντροφικότητα. Τους ρωτάει κανείς γιατί το έκαναν;