Αργύρης Πανταζάρας: Το συγκινητικό αντίο του στον Σασμό

Συντάκτης: Newsroom

20 Ιουνίου 2022 11:28

Αργύρης Πανταζάρας: Το συγκινητικό αντίο του στον Σασμό

Οι εξελίξεις στον Σασμό είναι ραγδαίες όσο πλησιάζουμε στο τέλος του πρώτου κύκλου. Θα υπάρξουν αρκετές… απώλειες ενόψει του δεύτερου κύκλου και μία από αυτές θα είναι ο Αργύρης Πανταζάρας.

Ο Αργύρης Πανταζάρας με ανάρτησή του στον προσωπικό λογαριασμό του στο Instagram επιβεβαίωσε το αποκλειστικό ρεπορτάζ του ciao.gr. Αποχαιρετά τη σειρά του Alpha που φέτος έχει προκαλέσει πάταγο στην ελληνική τηλεόραση.

Τα γυρίσματα για την πρώτη σεζόν έχουν ήδη ολοκληρωθεί και στα επόμενα επεισόδια θα δούμε τους χαρακτήρες να έρχονται αντιμέτωποι με απίστευτες αποκαλύψεις και δραματικές στιγμές. Όπως ο Καραπάνος (Λάζαρος Γεωργακόπουλος), που θα έρθει αντιμέτωπος με την αλήθεια για το ποιος είναι ο γιος του, αλλά την ίδια στιγμή ο ίδιος έχει δώσει εντολή θανάτου για τον Γεράσιμο. Έτσι, μπαίνει στη μέση μίας άγριας συμπλοκής και σκοτώνεται για να τον σώσει.

Ο Αργύρης Πανταζάρας ή αλλιώς ο τηλεοπτικός «Γεράσιμος» έκανε μια ανάρτηση στο Instagram και έδωσε ένα spoiler για το τέλος του ρόλου του στη δραματική σειρά.

Ο ηθοποιός δημοσίευσε μία φωτογραφία στην οποία τον βλέπουμε αγκαλιά με τον τηλεοπτικό του πατέρα, Λάζαρο Γεωργακόπουλο.
Στη λεζάντα της εικόνας, ο Αργύρης Πανταζάρας έγραψε: «Father vs Son (Sun) | Final Round. Με προπονητή πνευματικό πατέρα τον Δ.Ημέλλο (mr.Φραγκιαδάκη). Με Αντίπαλο Παρτενέρ τον τηλεοπτικό πατέρα Λ.Γεωργακόπουλο (mr.Karapan). Αποχαιρετάω την τηλεοπτική σεζόν με τα επόμενα δακρύβρεχτα και σπαραχτικά επεισόδια…τόσο για την δική σας ψυχή, όσο και για τη δική μας. Εύχομαι να έχετε επαφή με τα συναισθήματα σας και να τα εκφράζετε! Στους σωστούς ανθρώπους την σωστή στιγμή!!! Eνα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους σας».

Με αυτά τα συγκινητικά λόγια, ο Αργύρης Πανταζάρας αποχαιρέτησε τον Σασμό. Πάντως, δεν πρόκειται να μείνει εκτός τηλεόρασης την επόμενη σεζόν. Μάλιστα, για την ακρίβεια δεν θα αλλάξει ούτε κανάλι. Κι αυτό γιατί οι πληροφορίες θέλουν να έχει κλείσει στη σειρά Παράδεισος που θα μεταδοθεί από το κανάλι της Κάντζας. Και το καλύτερο; Μαζί του πολύ πιθανό να είναι και ο Λάζαρος Γεωργακόπουλος. Τηλεοπτικός πατέρας και γιος αναμένεται να συναντηθούν ξανά.