Αργύρης Παπαργυρόπουλος: «H Ελένη Μενεγάκη ξεπέρασε σε δημοτικότητα και την Αλίκη Βουγιουκλάκη»

Δημοσιεύθηκε: 7 Ιουνίου 2020 09:00
Αργύρης Παπαργυρόπουλος: «H Ελένη Μενεγάκη ξεπέρασε σε δημοτικότητα και την Αλίκη Βουγιουκλάκη»

Ο γνωστός επιχειρηματίας και επί χρόνια «βασιλιάς της νύχτας» δεν συνηθίζει να μασάει τα λόγια του, έτσι μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα» και τον Αρτ Αντιμιάν λίγο μετά το μπάνιο του στη θάλασσα. Ο Αργύρης Παπαργυρόπουλος αναφέρθηκε στον Αντώνη Ρέμο, την Ελένη Φουρέιρα, τον Πασχάλη Τερζή, την Ελένη Μενεγάκη και τον Νότη Σφακιανάκη.
«Τα άφησα τα μεγάλα νυχτερινά κέντρα παρά τη θέλησή μου. Από έξι και εφτά μέρες που δουλεύαμε φτάσαμε να δουλεύουμε μισή Παρασκευή, ένα Σάββατο» εξήγησε, ενώ σχολιάζοντας την απόφαση της Ελένης Μενεγάκη να απέχει την επόμενη σεζόν από την τηλεόραση, είπε: «Τολμάω να πω ότι η Ελένη Μενεγάκη ξεπέρασε σε δημοτικότητα ακόμα και την Αλίκη Βουγιουκλάκη. Η Ελένη θα πάει εξωτερικό, θα κάτσει, θα αλλάξει πολλά πράγματα, θα δει καινούργια πράγματα και θα επανέλθει».
«Το όνομα που μεσουρανεί αυτήν τη στιγμή και νομίζω είναι στην καλύτερη φάση είναι ο Αντώνης Ρέμος. Όταν παίρνεις τον Ρέμο στο μαγαζί σου δεν τον ρωτάς ποια θέλεις να σου φέρω, σου λέει αυτός» ανέφερε, ενώ για την Ελένη Φουρέιρα, είπε: «Καλή είναι η Φουρέιρα, αλλά δεν μπορεί να κρατήσει ένα μαγαζί μόνη της».
Ο ίδιος κρατάει στενή επαφή με τον Πασχάλη Τερζή: «Περισσότερο μιλάω στον τηλέφωνο με τον Πασχάλη Τερζή. Δεν θα επιστρέψει, έφυγε πάνω στη δόξα του τη μεγάλη, να γυρίσει τώρα τι να κάνει;» όσο για τον Νότη Σφακιανάκη: «Δεν είναι και το πιο εύκολο άτομο. Αλλά έχει ένα πολύ καλό, όταν πεις κάτι με τον Σφακιανάκη είναι λόγος. Ο Νότης δεν αφήνει άτομο να καπνίσει στο καμαρίνι του και είναι πολύ συντηρητικός μέσα στο καμαρίνι του, δεν θέλει να μπαίνουνε δεν θέλει να βγαίνουνε…».