Αργύρης Παπαργυρόπουλος: «Κάποιοι εκμεταλλεύτηκαν τον χώρο του θεάματος και βλέπουμε αυτά που βλέπουμε»

Δημοσιεύθηκε: 20 Φεβρουαρίου 2021 17:15
Αργύρης Παπαργυρόπουλος: «Κάποιοι εκμεταλλεύτηκαν τον χώρο του θεάματος και βλέπουμε αυτά που βλέπουμε»

Ο Αργύρης Παπαργυρόπουλος μίλησε για το θέμα των καταγγελιών που γίνονται στον χώρο του θεάματος.

«Κάποιοι εκμεταλλεύτηκαν τον χώρο του θεάματος και βλέπουμε αυτά που βλέπουμε. Γινόντουσαν πολλά και τις παλιές εποχές.Όλοι τα ξέραμε αλλά δεν ανοίγαμε το στόμα γιατί δεν υπήρχε λόγος. Βγήκαν κάτι παιδιά στην τηλεόραση που εμένα που είμαι σκληρός με συγκινήσανε, δάκρυσα» είπε.

Μάλιστα αναφέρθηκε και στου δύο γιους του, που και οι δύο έχουν φοιτήσει σε δραματική σχολή και μάλιστα ο ένας στο Εθνικό Θέατρο και ο Νάσος στη σχολή της Έλντας Πανοπούλου.

«Τα συμβούλευσα όταν χρειαστεί να μη δειλιάσουν. Δεν υπάρχει περίπτωση να μην έχουν ενοχληθεί. Τα παιδιά μας πρέπει να τα μάθουμε, να τους έχουμε εμπιστοσύνη να μας λένε αυτό που συμβαίνει για να τα κατατοπίζουμε» είπε.

«Η νύχτα δεν είναι πιο βρώμικη από τον κρατικό μηχανισμό ή ένα σούπερ μάρκετ ή ένα γραφείο» είπε χαρακτηριστικά.

«Και κοριτσάκια έρχονταν, και μεγάλες μου έχουν πει ότι τους χαμήλωναν το μικρόφωνο ή ο κιθαρίστας δεν έπαιζε το ακόρντο σωστά ή ο μαέστρος εκείνο. Άλλο όμως είναι να είναι 20,22,25 να προσπαθείς να με βολέψεις και άλλο η παιδεραστία».

«Για να κάνεις αυτή τη δουλειά πρέπει να ξέρεις να λες και όχι. Ο Θεός σου έδωσε και δυο χέρια, σήκωσέ το και σκάσε κι έναν μπάτσο. Δίνεται η ευκαιρία στην κοινωνία όσο μπορούμε να το ελαττώσουμε αυτό το πράγμα, να μην ξανασυμβεί. Δεν πιστεύω πως μπορεί να καθαρίσει εντελώς η κατάσταση. Αν υπάρχουν ποινές και νόμοι, φοβάσαι».

«Δεν χρειάστηκε ποτέ να διώξω κάποιον από τα μαγαζιά όμως έκανα πολλές παρεμβάσεις» είπε τέλος

Όπως και να το δεις… είναι INNOSTAT