Αργύρης Παπαργυρόπουλος: «Ο Τόλης στην Άντζελα βρήκε την οικογένεια που ζητούσε – Του άξιζε αυτό, ήταν ό,τι καλύτερο του είχε συμβεί»

Δημοσιεύθηκε: 20 Ιουλίου 2021 12:45
Αργύρης Παπαργυρόπουλος: «Ο Τόλης στην Άντζελα βρήκε την οικογένεια που ζητούσε - Του άξιζε αυτό, ήταν ό,τι καλύτερο του είχε συμβεί»

Ο Αργύρης Παπαργυρόπουλος ήταν από τους καλύτερους φίλους του Τόλη για πάρα πολλά χρόνια. Μίλησε στην Ελένη Τσολάκη για τον χαρακτήρα του και για την αρχοντιά που μετέδιδε με την παρουσία του.

Αργύρης Παπαργυρόπουλος: «Ο Τόλης στην Άντζελα βρήκε την οικογένεια που ζητούσε – Του άξιζε αυτό, ήταν ό,τι καλύτερο του είχε συμβεί».

Οι δυο τους εκτός από επαγγελματικές σχέσεις είχαν αναπτύξει και οικογενειακές. Αφού ο Τόλης Βοσκόπουλος είχε βαφτίσει τον γιο του Αργύρη Παπαργυρόπουλου, Νάσο.

Μίλησε για το πορτραίτο του Τόλη που φύλαγε όλα αυτά τα χρόνια, έργο άγνωστου, το οποίο τώρα όπως χαρακτηριστικά ανέφερε θα το παραδώσει στα χέρια της κόρης του Μαρίας.

Τόνισε πόσο άλλαξε η ζωή του από την ημέρα που γνώρισε την Άντζελα. Μαζί της έκανε την οικεγένεια που πάντα ονειρευόταν. Και ήταν αυτή που τον στήριξε σε όλα.