Αριέλ Κωνσταντινίδη: Το δύσκολο διαζύγιο την οδηγεί στα δικαστήρια

12 Ιουνίου 2021 19:30

Αριέλ Κωνσταντινίδη: Το δύσκολο διαζύγιο την οδηγεί στα δικαστήρια

Πριν από ένα περίπου χρόνο η Άριελ Κωνσταντινίδη και ο Τάκης Μαργαρίτης αποφάσισαν μετά από πέντε χρόνια κοινής πορείας να τραβήξουν διαφορετικούς δρόμους.

Η γνωστή ηθοποιός και ο επιχειρηματίας που παντρεύτηκαν το 2015 με πολιτικό γάμο απέκτησαν μετά από δύο χρόνια δύο δίδυμα αγοράκια.

Και ενώ όλοι έκαναν λόγο για ένα ταιριαστό ζευγάρι, οι δυο τους αποφάσισαν να δώσουν τίτλους τέλους στο γάμο τους με την Άριελ Κωνσταντινίδη να αποκαλύπτει ότι το διαζύγιο κάθε άλλο παρά βελούδινο ήταν.

Η ηθοποιός αποκάλυψε ότι με τον πρώην σύζυγό της δεν έχουν καλή σχέση και θα οδηγηθούν στα δικαστήρια.

«Τα αγόρια μου είναι 4 ετών. Δεν ήταν εύκολο για μένα και για τα παιδιά όταν χώρισα. Στην αρχή φεύγουν οι πρώτες εντάσεις και μετά έρχονται όλα τα ψυχολογικά αν δεν είναι καλή η σχέση. Δεν έχω καλό διαζύγιο.

Υπάρχουν εκκρεμότητες που πρέπει να κλείσουν από εκείνον για να τελειώνει αυτό το κομμάτι. Ως μπαμπάς στις υποχρεώσεις του είναι πολύ καλός», είπε αρχικά και πρόσθεσε:

«Κάποιες πρακτικές του με βασάνισαν και με κράτησαν πίσω, αλλά αφού δεν λύνονται θα πάμε δικαστικά. Δεν έχει σημασία ποιος παίρνει την απόφαση του χωρισμού.

Μαζί φταίξαμε. Είμαι καλά, είμαι χαρούμενη και γεμάτη και η καρδιά μου είναι ζεστή και στη θέση της».

Η ηθοποιός δεν δίστασε να μιλήσει για το γάμο της και να αποκαλύψει ότι στην αρχή φοβόταν τη δέσμευση.

«Ήμουν μια γυναίκα που φοβόμουν πάρα πολύ, με το που παντρεύτηκα, πίστευα ότι θα με δεσμεύσει, το είχα ως φυλακή, ότι χαλάει η σχέση με τον γάμο, όμως ένιωσα ότι γίνομαι πελώρια, απλώθηκα.

Ήθελα τον γάμο και την οικογένεια, ήμουν πολύ ερωτευμένη, όχι μόνο με τον άντρα μου, με οτιδήποτε μας συνέβαινε, οπότε για να πάρω αυτή την απόφαση, ήταν μονόδρομος.

Είμαι περήφανη που ήμουν τόσο αποφασιστική. Πρώτα απ’ όλα έβαλα τα παιδιά και την εικόνα που θα έχουν αργότερα για τη μητέρα τους.

Λειτούργησα υπέρ των παιδιών μου, για τ’ αγόρια μου, καθώς είμαι υποχρεωμένη να είμαι μια μαμά τολμηρή, χωρίς φόβους, με το θάρρος της γνώμης και των επιθυμιών της και να τους προσφέρω ασφάλεια», είπε.

Την απόφαση για το χωρισμό την πήρε η ίδια, καθώς θεώρησε ότι η συνέχιση του γάμου μπορεί να ήταν επιβλαβές για τα παιδιά.

«Το να μείνω στη σχέση για τα παιδιά είναι δηλητήριο, σε μια σχέση που οι γονείς δεν είναι χαρούμενοι, που υπάρχει φόβος στο βλέμμα, στις κινήσεις, που δεν έχεις την ελευθερία των επιθυμιών και των λόγων σου;

Όταν λύεται ο σεβασμός, η εμπιστοσύνη και η ασφάλεια στο ζευγάρι, δεν γίνεται τα παιδιά να είναι μέσα στο ίδιο σπίτι», είπε.

«Πήγα σε ψυχοθεραπεία»

Η ηθοποιός είπε επίσης ότι παλιότερα έκανε πολλά σχέδια, αλλά πλέον ζει τη ζωή «βήμα-βήμα, μέρα με τη μέρα, ώρα με την ώρα».

Αυτό που την έκανε ν’ αλλάξει την οπτική της είναι η ψυχοθεραπεία.

«Σχεδόν 13 χρόνια είμαι στον δρόμο του να είμαι όσο περισσότερο συνειδητή, όλα τα κρυφά μου να βγουν στο φως, κι αυτό που σου δίνει, είναι να δεις τη δύναμή σου.

Ό,τι έχω κάνει στο παρελθόν μου, δεν θεωρώ ότι ήταν λάθη, δεν γίνονται λάθη, αλλά τα άσχημα που θα σε φέρουν σ’ αυτό που χρειάζεται να πας και συνήθως γίνονται μέσα από πολύ πόνο.

Οι μεγάλες αλλαγές έχουν πόνο», εξομολογείται και αποκαλύπτει ότι μέχρι να κάνει τα παιδιά της ήταν πολύ ανασφαλής και δεν είχε αυτοεκτίμηση.

Όσο για τη σχέση της με τον πρώην σύζυγό της, αποκαλύπτει ότι δεν είναι καθόλου καλή: «Δεν χωρίσαμε καλά, ακόμα υπάρχουν πολλές εκκρεμότητες οικονομικές, θα πάμε στο δικαστήριο…

Δεν είναι καλό αυτό… Αν ήταν αλλιώς, δεν θα χωρίζαμε. Αν ήταν να έχουμε ωραία σχέση, δεν θα υπήρχε λόγος να χωρίσουμε.

Δεν είμαστε φίλοι, ακριβώς το αντίθετο, προφανώς, επειδή είναι πολύ έντονα τα συναισθήματα, γι’ αυτό και υπάρχει, ανάλογα την ανωριμότητα κάποιου ανθρώπου, γι’ αυτό και εκφράζονται πάρα πολύ άσχημα.

Τα παιδιά νιώθουν και εισπράττουν αυτόματα τα συναισθήματα που έχουν οι γονείς μεταξύ τους. Δεν θα κάτσω να πω ψέματα, ούτε να παραπληροφορήσω, “αχ, πόσο αγαπάω τον μπαμπά σας”», κατέληξε.