Άρης Λεμπεσόπουλος: «Δεν αρνήθηκα να κάνω τηλεόραση, δεν προέκυψε, δεν έχω τη φυσικότητα που χρειάζεται»

Δημοσιεύθηκε: 16 Νοεμβρίου 2021 08:00
Άρης Λεμπεσόπουλος: «Δεν αρνήθηκα να κάνω τηλεόραση, δεν προέκυψε, δεν έχω τη φυσικότητα που χρειάζεται»

Ο Άρης Λεμπεσόπουλος ήταν ο πρώτος καλεσμένος στο χθεσινό The 2Night Show. Μίλησε για την σειρά «Σκοτεινή θάλασσα» στην οποία πρωταγωνιστεί. Μεταξύ άλλων μίλησε για τον Δημήτρη Χορν και στην παρεξήγηση που είχε δημιουργηθεί πριν χρόνια με τον Μίκη Θεοδωράκη.

Άρης Λεμπεσόπουλος: «Δεν αρνήθηκα να κάνω τηλεόραση, δεν προέκυψε, δεν έχω τη φυσικότητα που χρειάζεται».

Επιστρέφει στην τηλεόραση μετά από 12 χρόνια

«Την αγαπώ την τηλεόραση και σε αυτή οφείλεται ότι ήθελα να γίνω ηθοποιός, δεν την υποτιμώ, πιστεύω στη δύναμή της έχει τα καλά της, έχει και τα κακά της».

«Δεν αρνήθηκα, δεν προέκυψε, δεν έχω τη φυσικότητα που χρειάζεται. Είμαστε και χιλιάδες άνθρωποι, είναι γούστα και συμπάθειες και παρέες εγώ το καταλαβαίνω. Έτσι πορεύομαι κι εγώ στο θέατρο».

Ο Δημήτρης Χορν τον είχε ξεχωρίσει

«Πέρα από τα παραλειπόμενα πιστεύω ότι έκανε μέσα από εμένα ένα δικό του ταξίδι. Δεν μπορώ να πω ότι με βοήθησε, ίσα ίσα που ήταν και αγκάθι. Πλάκωσαν όλοι που με φώναξαν όλοι στο θέατρο, και μετά κανείς, με φόρτωσε πάρα πολύ σαν νέο αλλά συγκινήθηκα γι΄αυτό που είπε αυτός ο άνθρωπος για εμένα»

Advertisement

https://youtu.be/I4ikmWdQr2M

Στον χώρο του θεάτρου έχει τη φήμη του παράξενου

«Δεν ήθελα ποτέ να είμαι αρεστός και αγαπητός, είναι αφύσικο να σε αγαπάνε όλοι. Έχω συγκρουστεί και δεν γινόταν να μην συγκρουστώ».

Αναφέρθηκε στην παρεξήγηση που είχε κάποτε με τον Μίκη Θεοδωράκη

«Ο Μίκης στενοχωρήθηκε γιατί ήμουν σε μια εκπομπή με τον Θέμο. Είχα πάει πραγματικά στο σπίτι του Μίκη για παράσταση από τις 6 το πρωί έως τις 12 το βράδυ κι ο Μίκης ένα ποταμός. Η μοναδική φορά που μου απηύθυνε τον λόγο ήταν για να με ρωτήσει αν είμαι Εβραίος… Μετά το ενημερώθηκε κι ενοχλήθηκε, που είπα ότι η μοναδική φορά που μου μίλησε, ήταν για να με ρωτήσει αυτό. Τι να κάνω αφού αυτό είπε. Δεν του είπα κάτι μετά, εγώ ήμουν ένα τίποτα».

Ο ίδιος μισεί την ταμπέλα του εμπορικού ή του ποιοτικού στους καλλιτέχνες

«Μισώ αυτή τη λέξη. Τι θα πει ποιοτικός και τι εμπορικός; Εμένα μου άρεσε ο Σωτήρης Μουστάκας, θεωρούσα ότι κρύβει μεγάλη ποιότητα μέσα του».

Advertisement