Άρης Πορτοσάλτε: Τα αρνητικά σχόλια του δημοσιογράφου για τον Γιώργο Καπουτζίδη «Δεν ξέρω, αν στην ποιότητα που έχει, ταιριάζει τέτοια απάντηση»

16 Μαΐου 2022 11:00

Ο Άρης Πορτοσάλτε μέσα από την συχνότητα του ΣΚΑΪ σχολίασε τα όσα είπε ο Γιώργος Καπουτζίδης στον αέρα της Eurovision ύστερα από το ομοφοβικό σχολιο που δέχτηκε.

Ο δημοσιογράφος εξέφρασε την ενόχλησή του για το σχόλιο του Γιώργου Καπουτζίδη ο όποιος απάντησε σε ομοφοβική Επίθεση που δέχτηκε από χρήστη του διαδικτύου και ο οποίος τον αποκάλεσε “κακιά αδερφή”

«Ο Γιώργος Καπουτζίδης είναι ένας πολύ καλός καλλιτέχνης σε ό,τι έχει κάνει. Ενοχλήθηκε ο άνθρωπος, το νιώθω. Δεν ξέρω εάν στην ποιότητα που έχει ο Γιώργος Καπουτζίδης του ταίριαζε τέτοιου τύπου απάντηση.

Αυτή είναι η μικρή μου ένσταση. Όχι στην ουσία. Το μήνυμα πέρασε. Ο Γιώργος Καπουτζίδης είναι από τους ανθρώπους που υπερασπίζεται τον εαυτό του και καλά κάνει. Και τους ανθρώπους που έχουν ίδιους προβληματισμούς και τους ανθρώπους που δεν έχουν τους ίδιους προβληματισμούς. Αλλά δεν ξέρω αν ταίριαζε στην ποιότητα του. Αυτό. Τίποτα άλλο»

Ο Γιώργος Καπουτζίδης κατά την διάρκεια της μετάδοσης του μεγάλου τελικού της Eurovision είχε αναφερθεί στο σχολείο που το είχε κάνει ένας χρήστης του διαδικτύου την ημέρα της μετάδοσης του Δεύτερου ημιτελικού.

«Την Πέμπτη που σχολίαζα τη Σουηδία, κάποιος μου έγραψε ότι είμαι κακιά αδερφή. Που αδερφή είμαι, αλλά είμαι καλή. Κι όμορφη κι έξυπνη και πετυχημένη. Και μη σοκάρεστε, μη σοκάρεστε. Αυτά πρέπει να τα συζητάμε. Και να τα συζητάμε ανοιχτά. Αν δεν τα συζητήσουμε, δεν θα τα αντιμετωπίσουμε ποτέ».