Αρης Πορτοσάλτε: «Θα με κρεμάσετε για τη γνώμη μου; Μη χώνεσαι»

26 Ιουλίου 2022 10:51

Ένα άγριο ξέσπασμα είχε στον τηλεοπτικό αέρα ο δημοσιογράφος Άρης Πορτοσάλτε για τις επιθέσεις που  όπως ο ίδιος σχολίασε χαρακτηριστικά δέχεται το τελευταίο διάστημα.

Αφορμή για το ξέσπασμα του δημοσιογράφου ήταν η είσοδος του μουσικού από την ορχήστρα της ΕΡΤ με σαγιονάρα και βερμούδα και τα σχόλια που είπε ο Άρης Πορτοσάλτε για τον άνθρωπο που τελικά αποδείχθηκε πως δίνεις και τίποτα από όλα όσα ειπώθηκαν στον τηλεοπτικό αέρα

«Εμείς χθες το πρωί σχολιάζαμε μία φωτογραφία. Δεν ξέραμε ούτε ποιος είναι, ούτε ονομάσαμε κάποιον άλλον που πιθανώς του έμοιαζε. Επαναλαμβάνω ότι μέσα στο Προεδρικό Μέγαρο δεν κυκλοφορούμε με σαγιονάρα και βερμούδα. Τελεία.

Εγώ από χθες έχω στοχοποιηθεί άλλη μία φορά από αυτόν τον άθλιο μηχανισμό, ο οποίος όλως παραδόξως -πώς γίνεται ο μηχανισμός του ΣΥΡΙΖΑ να ταιριάζει με τον μηχανισμό των ακροδεξιών-. Στοχοποιούμαι για την άποψή μου; Γι’ αυτό μη χώνεσαι, άσε με να πω αυτά που έχω να πω. Μη χώνεσαι! Φωνάζω γιατί με στοχοποιείτε.

Η γνώμη μου είναι ότι στο Προεδρικό Μέγαρο, είτε έχουμε δουλειά, είτε δεν έχουμε δουλειά δε μπαίνουμε με σαγιονάρα και βερμούδα. Θα με κρεμάσετε για τη γνώμη μου;»