Άρης Σερβεταλης: Έριξε αυλαία ο «Ρινόκερος» γιατί δεν ήθελε να παίζει μόνο για εμβολιασμένους

Δημοσιεύθηκε: 22 Νοεμβρίου 2021 20:00
Άρης Σερβεταλης: Έριξε αυλαία ο "Ρινόκερος" γιατί δεν ήθελε να παίζει μόνο για εμβολιασμένους

Άντίθετος στον νόμο και τον διαχωρισμό που ισχύει απο σήμερα για τα θέατρα είναι ο Άρης Σερβεταλης. Ο ηθοποιός στήριξε έμπρακτά την θέση του αποχωρόντας  από την παράσταση «Ρινόκερος», καθώς δεν ήθελε να παίζει μόνο για εμβολιασμένους. Ο ηθοποιός είχε δηλώσει σε παράγοντες της παράστασης ότι δεν πρόκειται να δεχθεί τον οποιονδήποτε διαχωρισμό ανθρώπων

και είχε προειδοποιήσει ότι θα αποχωρήσει σε περίπτωση που τα θέατρα υποδέχονται μόνο εμβολιασμένους.  Μετά την απόφαση του Άρη Σερβετάλη, η παράσταση «Ρινόκερος» στο θέατρο «Κιβωτός» έριξε αυλαία.

Advertisement

Ο Αρης Σερβετάλης, όπως αναφέρουν οι  πληροφορίες του Reader.gr, είχε ξεκαθαρίσει τη θέση του από το καλοκαίρι στους παραγωγούς και τον σκηνοθέτη της παράστασης. Φαίνεται να είχε πει ότι θα αποχωρούσε στην περίπτωση που τα θέατρα άνοιγαν μόνο για εμβολιασμένους. Τότε είχαν ήδη αρχίσει να ανακοινώνονται μέτρα για την είσοδο των πολιτών σε συγκεκριμένους χώρους με πιστοποιητικό εμβολιασμού και τώρα ο Αρης Σερβετάλης – μετά την απόφαση της κυβέρνησης να εφαρμόσει το lockdown για ανεμβολίαστους σε θέατρα, σινεμά, γυμναστήρια – ανακοίνωσε ότι αποχωρεί από τον «Ρινόκερο», καθώς είναι ο πρωταγωνιστής.

Advertisement