Άρης Σερβετάλης: Ο ηθοποιός απαντάει για την αποχώρηση του αλλά και σε όσους τον έκριναν πριν τον ακούσουν

Δημοσιεύθηκε: 23 Νοεμβρίου 2021 21:20
Άρης Σερβετάλης: Ο ηθοποιός απαντάει για την αποχώρηση του αλλά και σε όσους τον έκριναν πριν τον ακούσουν

Με μια ανάρτιση του , ο Άρης Σερβετάλης  εξηγεί  γιατί αποχώρησε από τη θεατρική παράσταση Ρινόκερος. Ο ηθοποιός απαντά στις επικρίσεις και σημειώνει ότι είναι ευθύνη της παραγωγής να αποζημιώσει τους συντελεστές .

«Αδυνατώ να υποστηρίξω τον διαχωρισμό των ανθρώπων που επιβάλλουν τα νέα μέτρα», αναφέρει, υποστηρίζοντας ότι η παραγωγή και ο καλλιτεχνικός διευθυντής και σκηνοθέτης γνώριζαν τις απόψεις του, ενώ ήδη από τον Ιούλιο είχε ανακοινώσει ότι αν τα θέατρα λειτουργήσουν μόνο για εμβολιασμένους, θα αποχωρήσει από την παράσταση. Ενώ συμπλήρωσε

«Τον Σεπτέμβριο η παραγωγός εταιρεία αποφάσισε να χαρακτηριστεί το θέατρο μεικτός χώρος, δείχνοντας σεβασμό στις θέσεις μου. Ακολούθησε συνάντηση με τον θίασο, όπου το ανακοίνωσε σε όλους, και προς τιμήν της παραγωγού εταιρείας, χωρίς να υπάρξει μείωση των αποδοχών. Πορευτήκαμε με αυτήν την κοινή παραδοχή για έναν μήνα», υποστηρίζει.

Advertisement

Ωστόσο, με τα νέα μέτρα ο ίδιος ανακοίνωσε την αποχώρησή του. «Για το γεγονός πως οι φίλοι μου μένουν άνεργοι, θεωρώ πως είναι ευθύνη της παραγωγού εταιρείας να αποζημιώσει τους συντελεστές του Ρινόκερου, καθώς μαζί με τον καλλιτεχνικό διευθυντή γνώριζαν την τοποθέτησή μου πριν και συναποφάσισαν να συνεχιστεί η παράσταση ρισκάροντας», αναφέρει, σχετικά με τους συναδέλφους του που μένουν χωρίς δουλειά.

Ο ηθοποιός αναφέρει ότι «Κάθε άνθρωπος είναι μοναδικός και έχει δημιουργηθεί από τον Θεό με την ελευθερία ακόμη και να τον αρνηθεί. Δεν είμαστε αγέλη. Είμαστε άνθρωποι που αγωνιζόμαστε να φανερώσουμε το πρόσωπό μας. Ένα πρόσωπο μοναδικό, ξεχωριστό. Είμαστε μία κοινωνία προσώπων, όχι αγέλη, που διαχωρίζεται σε εμβολιασμένους και μη. Εύχομαι να μας δώσει ο Θεός τη δύναμη να αναλάβουμε όλοι τις ευθύνες που μας αναλογούν», καταλήγει.

Advertisement