Άρης Σοϊλέδης: Αποκάλυψε πότε θα γίνει ο γάμος με την Αντωνά

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

11 Μαρτίου 2023 11:10

Ο Άρης Σοϊλέδης παραχώρησε συνέντευξη και μεταξύ άλλων, αποκάλυψε πότε θα γίνει ο γάμος με την αρραβωνιαστικιά του Μαρία Αντωνά και γιατί το μυστήριο δεν τελέστηκε το προηγούμενο διάστημα.

Ο Άρης Σοϊλέδης μίλησε επίσης για την κοινή πρόταση του «Just the 2 of Us» και τις πρόβες με τη Μαρία Αντωνά στο σπίτι.

«Εμένα μου έγινε κοινή πρόταση με τη Μαρία (σ.σ. Αντωνά) και ήμασταν και οι δύο πολύ θετικοί. Είναι μια πολύ ωραία εμπειρία», ανέφερε για την πρόταση από το J2US.

Άρη, η αγαπημένη σου, Μαρία Αντωνά, επίσης διαγωνίζεται στο «J2US» με coach της την Ειρήνη Μιχαήλ. Πώς είναι να ανταγωνίζεσαι τη σύντροφό σου;

Άρης: Είμαστε και οι δύο πολύ χαρούμενοι που είμαστε στο «J2US». Βέβαια, η Μαρία δουλεύει από τις 6 το πρωί μέχρι αργά το απόγευμα. Δεν ξέρω πώς θα τα καταφέρει αλλά της έχω απόλυτη εμπιστοσύνη. Με ό,τι καταπιάνεται είναι πάρα πολύ καλή, οπότε πίστευα πως και στην περίπτωση του «J2US» θα είναι. Δεν σκεφτήκαμε ποτέ να αρνηθούμε μια τόσο ενδιαφέρουσα πρόταση. Άσε που δεν θα κρύψω πως παρακολουθούσαμε το σόου και τα προηγούμενα χρόνια.

Άρη, κάνετε πρόβες στο σπίτι με τη Μαρία;

Άρης: Μου λέει το τραγούδι της, της λέω κι εγώ το δικό μου. Η Μαρία βέβαια γνωρίζει και από μουσική γιατί εργάζεται στο ραδιόφωνο και έπαιζε και μουσική σε νυχτερινά μαγαζιά. Προσπαθεί κι εκείνη να με συμβουλεύει όσο μπορεί. Η αλήθεια είναι όμως πως δεν βρισκόμαστε και πολύ στο σπίτι και σε αυτές τις λίγες ώρες προσπαθούμε να περνάμε καλά μεταξύ μας. Όσο όμως μας επιτρέπει ο χρόνος, τα συζητάμε και αυτά.

Ενώ ο γάμος σου με τη Μαρία Αντωνά είχε προγραμματιστεί για το περασμένο καλοκαίρι, τελικά δεν έγινε. Ποιος ήταν ο λόγος;

Ο γάμος δεν έγινε γιατί τρέχαμε με πολλές υποχρεώσεις που είχαμε και τις πολλές δουλειές της Μαρίας. Δεν γινόταν πρακτικά να το οργανώσουμε όπως θέλαμε. Μέσα στο επόμενο καλοκαίρι, καλώς εχόντων των πραγμάτων, θα παντρευτούμε. Δεν έχουμε αποφασίσει ακόμη όμως αν θα είναι ένας μεγάλος και ανοιχτός γάμος ή σε πιο στενό κύκλο. Το μόνο σίγουρο είναι πως κουμπάροι μας θα είναι η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου και ο Κώστας Φραγκολιάς με τη σύντροφό του Δώρα Πατσιώτη.

Πηγή: «ΟΚ!»