Άρης Σοϊλέδης: «Έχω πικρία για τους ανθρώπους της ελληνικής παραγωγής του ‘Survivor’»

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

9 Απριλίου 2023 14:31

O Άρης Σοϊλέδης εξέφρασε σοβαρά παράπονα για την αντιμετώπιση που είχε από τους ανθρώπους της ελληνικής παραγωγής του «Survivor».

Ο ποδοσφαιριστής και πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, «Survivor», Άρης Σοϊλέδης μίλησε στην εκπομπή «Open Weekend» και δήλωσε αρχικά, πως «έχει μια πικρία μέσα του για τα μέλη της παραγωγής».

«Το παιχνίδι το αγάπησα αλλά έχω πικρία κατά κάποιον τρόπο μέσα μου, για τους ανθρώπους της ελληνικής παραγωγής, γιατί δεν μου φέρθηκαν σωστά.

Πάντα μιλούσα για αυτούς με τα καλύτερα λόγια και τους φερόμουν σωστά. Προσπαθώ πάντα να είμαι ευγενικός, παρόλο που προσπαθούσαν να βγάλουν μια άλλη εικόνα προς τα έξω, πράγμα που μου στοίχισε», είπε χαρακτηριστικά ο Σοϊλέδης.

Σε άλλο σημείο, περιέγραψε ένα περιστατικό που έλαβε χώρα την ημέρα του περσινού τελικού. «Ακόμα και στον τελικό, που δεν το έχω πει μέχρι τώρα, παρόλο που ήμουν μια χαρά κι ευχαρίστησα τον κόσμο, την ώρα που έφευγα από το στάδιο του τελικού, ήταν όλοι οι άνθρωποι της ελληνικής παραγωγής σε έναν καναπέ.

Πήγα και τους ευχαρίστησα όλους και δεν σηκώθηκε ένας να με χαιρετήσει. Ήταν όλοι ξαπλωμένοι κι είπαν ‘γεια σου, Άρη’, λες και τους έκανα κάτι. Οι περισσότεροι ηχολήπτες, καμεραμάν μετά το παιχνίδι, με πήραν τηλέφωνο να βγούμε για καφέ.

Η επικοινωνία, ο τσακωμός και τα πράγματα που έλεγαν οι άλλοι παίκτες για εμένα, μου στοίχισαν», τόνισε ο Σοϊλέδης.

Τέλος, αναφέρθηκε στην πολυσυζητημένη αντίδραση της Μαρίας Αντωνά, όταν ανακοινώθηκε πέρυσι πως ο Στάθης Σχίζας είναι ο νικητής του «Survivor».

«Τι περίμενε ο κόσμος; Να χάσω, να ανάψει καπνογόνο και να πανηγυρίζει; Δεν υπήρξε κακία, σηκώθηκε να δει την αντίδραση τη δική μου κι όλα καλά.

Δεν υπήρχε εκείνη την ώρα λόγος να τραβήξουν τη φάτσα της Μαρίας. Δεν ήταν καν μέσα στο παιχνίδι. Έπρεπε να τραβήξουν το πρόσωπο του νικητή και τη χαρά του. Το θεωρώ λίγο τραβηγμένο», είπε.