Άρης Σοϊλέδης: «Έκανα επέμβαση κι έβαλα μαλλιά, έκανα και μπότοξ»

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

16 Ιουνίου 2023 12:32

Ο Άρης Σοϊλέδης σχολίασε τις τελευταίες εξελίξεις στο reality επιβίωσης του ΣΚΑΪ «Survivor All Star» και δεν δίστασε να αποκαλύψει την αισθητική επέμβαση, στην οποία έχει προχωρήσει.

Ο βετεράνος ποδοσφαιριστής και πρώην παίκτης του «Survivor», Άρης Σοϊλέδης μίλησε στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» του Open.

Αρχικά αναφέρθηκε στις εξελίξεις στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, σημειώνοντας: «Ήταν αναμενόμενη η αποχώρηση της Μελίνας. Είτε η Μελίνα θα αποχωρούσε είτε η Στέλλα.

Δεν πιστεύω σε καμία περίπτωση ότι οι γυναίκες είναι πιο αδύναμες σε σχέση με τους άντρες.

Εγώ θέλω νικητή τον Σάκη, γιατί το δικό μου μάτι κοιτάζει πάντα το αγωνιστικό πρώτα. Θα άξιζε και στη Σταυρούλα μια θέση στην τετράδα.

Για τον Νίκο Μπάρτζη δήλωσε: «Δεν τον έχω ζήσει πολύ έξω. Αυτό που βλέπω μέσα κάποιες στιγμές μου αρέσει και κάποιες άλλες όχι».

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στην εμφάνισή του και προχώρησε σε μία αποκάλυψη. «Υπήρχε μία περίοδος στη ζωή μου που είχα τριχόπτωση και έκανα επέμβαση, έβαλα μαλλιά.

Εκείνη ήταν μία περίεργη περίοδος της ζωής μου, γιατί είχα χάσει τον πατέρα και τον αδερφό μου μέσα σε έξι μήνες.

Μάλλον από την στενοχώρια έπεφταν τα μαλλιά, οπότε πήρα την απόφαση να κάνω την επέμβαση. Έχω κάνει και μπότοξ μια φορά για να δω πώς είναι».