Άρης Σοϊλέδης για Survivor All Star: «Περαστικά στην παραγωγή, φέτος έγιναν χειρότερα»

Συντάκτης: Newsroom

22 Φεβρουαρίου 2023 13:49

Άρης Σοϊλέδης για Survivor All Star: «Περαστικά στην παραγωγή, φέτος έγιναν χειρότερα»

Δηλώσεις στην κάμερα του «Super Κατερίνα» έκανε ο Άρης Σοϊλέδης.

Ο γνωστός ποδοσφαιριστής μεταξύ άλλων, μίλησε για τη συμμετοχή του στο J2US στο πλευρό της Μαριάντας Πιερίδη αλλά και την απουσία του από τον φετινό Survivor All Star.

«Ένιωσα λίγο περίεργα, γιατί δεν έχω ξανανέβει στη σκηνή, δεν έχω ξαναπιάσει μικρόφωνο. Θεωρώ ότι τα πήγα καλά για πρώτη φορά. Δεν είχα φανταστεί ποτέ τον εαυτό μου να το κάνει αλλά όταν μου έγινε η πρόταση είπα: γιατί όχι; Αφού δεν θα πεινάμε και θα είμαστε καθαροί, ας το δοκιμάσουμε κι αυτό», είπε αρχικά ο Άρης Σοϊλέδης.

Όσον αφορά στις επιδόσεις της συντρόφου του, Μαρίας Αντωνά, στο ίδιο παιχνίδι, σχολίασε: «Δεν περίμενα να είναι τόσο καλή. Ελπίζω να έχει μέλλον στο παιχνίδι, γιατί της αξίζει».

«Έχει κλείσει το θέμα με το Survivor, διότι για να πάω στο J2US έπρεπε ούτως ή άλλως να μιλήσω με την Acun Medya, γιατί υπήρχε το συμβόλαιο του ενός χρόνου» ξεκαθαρίζει στη συνέχεια ο Άρης Σοϊλέδης, θεωρώντας οριστική την απουσία του από τον All Star κύκλο.

«Εάν η Ελευθερία θεώρησε ότι αυτό είναι το σωστό, καλά έκανε. Εμένα δεν μου άρεσε σαν εικόνα της Ελευθερίας, επειδή την αγαπώ» σχολιάζει για το πρωτοφανές ξέσπασμα της τραγουδίστριας στο Survivor.

«Σίγουρα στεναχωρήθηκα που δεν είχα έστω μία απάντηση γιατί δεν είμαι μέσα αλλά η παραγωγή επέλεξε να το κάνει λιγότερο αγωνιστικό. Όταν πεινάς και έχεις να μιλήσεις με τους δικούς σου 4 μήνες, οποιοσδήποτε θα έψαχνε για φαγητό. Τώρα αν αυτός είναι ο λόγος που φέτος δεν με πήραν, περαστικά στην παραγωγή, γιατί φέτος έγιναν χειρότερα» δήλωσε ο Άρης Σοϊλέδης.