Άρης Σοϊλέδης: Η ανάρτηση καρφί εναντίον του Κωνσταντίνου Εμμανουήλ

Συντάκτης: Newsroom

14 Αυγούστου 2022 13:48

Άρης Σοϊλέδης: «Τιμωρήθηκα για το λάθος μου στο Survivor»

Δεν έχει τέλος η κόντρα του Κωνσταντίνου Εμμανουήλ με τη Μαρία Αντωνά και τον Άρη Σοϊλέδη με τον τελευταίο να κάνει ανάρτηση για τις δηλώσεις του κομμωτή εναντίον της μέλλουσας συζύγου του.

Σε πρόσφατες δηλώσεις του στην εφημερίδα Espresso Κωνσταντίνος Εμμανουήλ εξαπέλυσε μία άνευ προηγουμένου επίθεση κατά της Μαρίας Αντωνά κατηγορώντας την ότι δεν ήτανε ενορχήστρωσε τα όλα όσα είπε μέσα στο ριάλιτι επιβίωσης ο κομμωτής

«Η συγκεκριμένη κοπέλα μου είχε στείλει δεκάδες μηνύματα πριν μπω στο παιχνίδι, εξυψώνοντάς με, λέγοντάς μου πως με γούσταραν εκείνη κι ο Άρης. Προφανώς το έκανε στρατηγικά με όλους τους παίκτες πριν μπουν στο παιχνίδι αλλά και μετά, για να στηρίζουν τον αρραβωνιαστικό της στις συνεντεύξεις τους. Είναι μια κοπέλα με στρατηγική. Όταν βγήκα της τηλεφώνησα και της εξήγησα πως ήταν χιουμοριστικά αυτά που έλεγα για την Σοφιάννα, όχι για να της κάνω κακό.

Εκείνη τότε μου είπε «ωραία, μόλις βγεις στις εκπομπές και πεις πως έκανες χιούμορ, θα βγω κι εγώ και θα αναθεωρήσω δημοσίως»… Διότι είχε μιλήσει πολύ άσχημα για εμένα. Εγώ έκανα αυτό που της υποσχέθηκα αλλά εκείνη δεν τήρησε το λόγο της. Στον τελικό με έσπρωξε περνώντας από δίπλα μου όταν βγήκε νικητής ο Στάθης. Με νευρίασε αυτό και δεν θέλω να ασχοληθώ ξανά μαζί της. Μου είναι αδιάφορη, ούτε καν τη βλέπω»

Ο Άρης Σοϊλέδης έδωσε την δική του απαντήσεις τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ μέσα από ένα στόρι από τον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram δείχνοντας δύο πρόσωπα να κάνουν εμετό.