Άρης Σοϊλέδης: Η συγκλονιστική εξομολόγηση για τον θάνατο του πατέρα του και του αδερφού του

Συντάκτης: Newsroom

28 Νοεμβρίου 2022 13:27

Άρης Σοϊλέδης: Η συγκλονιστική εξομολόγηση για τον θάνατο του πατέρα του και του αδερφού του

Καλεσμένος στο πλατό του «After Dark» βρέθηκε το βράδυ της Κυριακής (27/11) ο Άρης Σοϊλέδης. Ο ποδοσφαιριστής και πρώην παίκτης του Survivor, μίλησε, μεταξύ άλλων, για την δύσκολη απώλεια του πατέρα του αλλά και για τον θάνατο του αδερφού του από ναρκωτικά.

«Με όλα μου τα αδέρφια ήμουν κοντά αλλά λίγο πιο κοντά είμαι με τον μεγάλο μου αδερφό τον Αλέκο, που έχουμε 20 χρόνια διαφορά. Τον έκανε 16 χρονών. Η μητέρα μου έχει περάσει δύσκολα, έχει περάσει πολλά. Τώρα που έχω χάσει τον μπαμπά, τον αδερφό μου τον νιώθω πιο κοντά.

Ήταν το μεγαλύτερο σοκ της ζωής μου, δεν ξέρω εάν το έχω ξεπεράσει ακριβώς. Ήταν πολύ δύσκολή περίοδος. Είχα χάσει και τον αδερφό μου έξι πριν. Ουσιαστικά την ημέρα που σφράγισε η μεταγραφή μου χάνω τον αδελφό μου και την ημέρα που βάζω το πρώτο μου γκολ με την Στεάουα, το ίδιο βράδυ χάνω τον πατέρα μου.

Ο πατέρας μου είχε όγκο στο κεφάλι και από την στεναχώρια και όλα αυτά με τον αδερφό, δεν σήκωνε δεύτερο χειρουργείο. Ήταν 70 χρονών. Εγώ ήμουν στην Ρουμανία γιατί έπρεπε να είμαι εκεί στις επαγγελματικές μου υποχρεώσεις, αγώνες προπονήσεις κλπ. Είχα πάρει άδεια βέβαια τις τελευταίες ήμερες και προσπαθούσα να είμαι κοντά.

Με πονάει που δεν θα είναι στον γάμο μου, που δεν θα δει τα παιδιά μου, τη γυναίκα μου. Πάντα είχα στο μυαλό μου να με δει να παίζω σε μεγάλες ομάδες, να μεγαλώσουμε μαζί. Ήμουν πολύ δεμένος με τον μπαμπά μου. Και επειδή αυτό δεν θα συμβεί, κάθε φορά που θα τον νιώθω σαν απώλεια θα με πονάει. O αδερφός μου, μού λείπει, αλλά είναι κάτι άλλο. Όχι ότι δεν πόνεσα πολύ. Αλλά ήταν επιλογή δική του το να είναι σε αυτή τη φάση με τα ναρκωτικά αρκετά χρόνια. Κάναμε προσπάθειες αλλά δυστυχώς δεν τα καταφέραμε» εξομολογήθηκε ο Άρης Σοϊλέδης.

Άρης Σοϊλέδης για Survivor All Star: «Δεν θα έπρεπε να λείπω, όπως ο Ντάνος και ο Κατσούλης»

Άρης Σοϊλέδης για Survivor All Star: «Δεν θα έπρεπε να λείπω, όπως ο Ντάνος και ο Κατσούλης»

Για την αναβολή του γάμου του με τη Μαρία Αντωνά και το ενδεχόμενο να συμμετέχει στο All Star Survivor μίλησε ο Άρης Σοϊλέδης σε δηλώσεις του που προβλήθηκαν σήμερα το πρωί.

Ο ποδοσφαιριστής και πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης, είπε την κάμερα του «Πρωινού μας» για το νέο πρότζεκτ του Survivor:

«Δεν έχει γίνει κάποια νύξη από την μεριά της παραγωγής. Αναμονή να γίνει κάποια επαφή, δεν ξέρω αν θα γίνει και με τι όρους θα γίνει αλλά μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει τίποτα. Για το αν θα πάω ή όχι δεν θα παίξει ρόλο το οικονομικό.

Ο Ντάνος δεν θα έπρεπε να λείπει από αυτό το Survivor, όπως και ο Κατσούλης, όπως και εγώ θεωρώ. Αγωνιστικά απέδειξα ότι θα έπρεπε να είμαι σε ένα τέτοιο παιχνίδι».

Για σχόλια που δέχτηκε μετά το Survivor, είπε: «Τους ανθρώπους που κρύβονται πίσω από ένα πληκτρολόγιο, που δεν έχουν ζωή, κράζουν, βρίσκουν οικογένειες, εύχονται κατάρες και όλα αυτά, δεν τους βλέπω καν».

Για τον γάμο του με τη Μαρία Αντωνά, ο Άρης Σοϊλέδης αποκάλυψε: «Είχαμε βάλει ένα πλάνο να γίνει τον Σεπτέμβριο, αυτό δεν καταφέραμε να γίνει δυστυχώς. Το αρχικό πλάνο είναι να γίνει μέσα στο 2022. Την πρώτη φορά που μιλήσαμε, χωρίς να έχουμε ιδωθεί από κοντά, της είπα ότι θα την παντρευτώ. Είμαστε ίδιο ζώδιο, ίδιο ωροσκόπιο, την περίοδο που γνωριστήκαμε μάλιστα διαβάζαμε και το ίδιο βιβλίο, οπότε το κατάλαβα από την πρώτη στιγμή».