Άρης Σοϊλέδης – Μαρία Αντωνά: διακοπές στη Σκόπελο μετά από το Survivor

Συντάκτης: Newsroom

16 Ιουλίου 2022 08:50

Άρης Σοϊλέδης - Μαρία Αντωνά: διακοπές στη Σκόπελο μετά από το Survivor

 Ο Άρης Σοϊλέδης και η Μαρία Αντωνά πέρασαν με δυσκολία έξι μήνες χωριστά εξαιτίας του Survivor. Άλλωστε το ερωτευμένο ζευγάρι δεν χρειάστηκε άλλη φορά να αποχωριστούν ο ένας τον άλλο.

Το Survivor ήταν μια σκληρή δοκιμασία για τη σχέση του Άρη Σοϊλέδη με την Μαρία Αντωνά. Καθώς ο Άρης είχε μια απαιτητική καθημερινότητα στον Άγιο Δομίνικο και δεν υπήρχε καμία επαφή μεταξύ τους. Εκτός βέβαια από τη στιγμή που παραδέχτηκε και ο ίδιος κατά τη διάρκεια ενός συμβουλίου, πως χρησιμοποίησε το κινητό ενός χωρικού για να της στείλει sms.

Ο γνωστός ποδοσφαιριστής κατάφερε να φτάσει μέχρι τον τελικό του Survivor με την αγωνιστικότητα και την προσωπικότητά του. Και τελικά τερμάτισε στη δεύτερη θέση του reality επιβίωσης. Δύσκολη πέρασε και η Μαρία Αντωνά, η οποία πέρασε έξι μήνες μόνη.  Παρακολουθώντας από την τηλεόραση τις αγωνίες που περνούσε ο Άρης.

Ο Άρης Σοϊλέδης και η Μαρία Αντωνά είναι πλέον αχώριστοι μετά το τέλος του Survivor

Έπειτα από τις τηλεοπτικές υποχρεώσεις και την απαραίτητη ξεκούραση, ο Άρης Σοϊλέδης και η Μαρία Αντωνά αποφάσισαν να κάνουν το πρώτο τους καλοκαιρινό ταξίδι. Και διάλεξαν ως πρώτο προορισμό τους τη Σκόπελο. Από τις διακοπές τους δημοσίευσαν και οι δύο φωτογραφίες και βίντεο με τρυφερά στιγμιότυπα.
Στα στιγμιότυπα που δημοσίευσε ο Άρης Σοϊλέδης από το νησί των Σποράδων βλέπουμε και το γλυκό φιλί με το οποίο τον καλημερίζει η σύντροφός του.

Ανάμεσα στα στιγμιότυπα που μοιράστηκε η Μαρία Αντωνά και μία πόζα της δίπλα στην πισίνα με ολόσωμο μαγιό. Παράλληλα, η δημοσιογράφος έστειλε το δικό της μήνυμα δημοσιεύοντας δυο ακόμα τρυφερές φωτογραφίες με τον Άρη Σοϊλέδη με φόντο παραλία στη Σκόπελο. «Μόνο αυτούς που σε κάνουν ευτυχισμένο χρειάζεσαι», έγραψε η Μαρία Αντωνά στη λεζάντα της δημοσίευσης.

φωτογραφίες και βίντεο: instagram – @maria_antwna@soiledis11