Άρης Σοϊλέδης: Σκληρή κριτική στον Καραγκούνια – «Βρίζει πάρα πολύ, οικογένειες και σπίτια»

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

27 Μαΐου 2023 17:01

Ο Άρης Σοϊλέδης εξαπέλυσε βολές σε βάρος του Τάκη Καραγκούνια για τη συμπεριφορά του στο «Survivor All Star» και την ποινή που του επιβλήθηκε από την παραγωγή του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

Ο Άρης Σοϊλέδης, ο οποίος μίλησε στην εκπομπή «Open Weekend», ανέφερε αρχικά για τον Καραγκούνια: «Είναι ένας άνθρωπος που έχει δείξει ότι η συμπεριφορά του δεν είναι σωστή. Όπως έχω πει πολλές φορές, προσπαθεί να σε βγάλει εκτός εαυτού με πράγματα που σου λέει πίσω από την κάμερα και δεν τον καταγράφουν…

Μπορώ να καταλάβω απόλυτα τα παιδιά που είναι μέσα και τις αντιδράσεις τους. Εμείς το ζούσαμε καθημερινά, όπως το ζούνε κι αυτοί.

Ξέρω πολύ καλά τις αντιδράσεις του κι όταν κερδίζει κι όταν χάνει κι όταν τον βγάζεις υποψήφιο κι όταν φοβάται να μην φύγει.

Είναι ένας δύσκολος άνθρωπος και χαρακτήρας με επιθετικότητα προς άλλους παίκτες που δεν υπάρχει λόγος».

Στη συνέχεια, ο Σοϊλέδης τόνισε: «Είδαμε ότι χτύπησε τον Νίκο Μπάρτζη και πήρε μία ποινή δύο επάθλων, ενώ την προηγούμενη εβδομάδα είχε γίνει ξανά παρατήρηση και στους δύο. Εκείνος το έκανε ξανά.

Βρίζει πάρα πολύ, βρίζει οικογένειες και σπίτια, θίγει ανθρώπους, προσωπικότητες και χαρακτήρες. Προφανώς, η παραγωγή ήθελε να έχει έναν άνθρωπο μέσα σε εποχές που όλοι είμαστε εναντίον του ρατσισμού και του bullying;

Δεν γίνεται ένας άνθρωπος να έχει τσακωθεί με όλους μέσα στο παιχνίδι δύο φορές που συμμετείχε. Δηλαδή όλοι οι υπόλοιποι είμαστε τρελοί κι ο Τάκης ο λογικός».

Ο Σοϊλέδης κατέληξε επισημαίνοντας: «Δεν μπορώ να πιστέψω ότι υπάρχει άνθρωπος εκεί έξω που βλέπει τη συμπεριφορά του και λέει ότι είναι στα καλά του. Πώς στηρίζεις έναν άνθρωπο που έχει μπει δύο χρονιές και δεν έχει έναν κολλητό φίλο;

Ο Βασάλος, που το παίζει κολλητός του, υπάρχει κάτι πίσω από αυτό. Δεν θεωρώ ότι θα κάνουν παρέα έξω. Προφανώς θέλει να τον έχει από κοντά για να μην τα βάλει μαζί του και να τα βάλει με τους άλλους».