Άρης Τσάπης: Έκανε πρόταση γάμου επί σκηνής στη σύντροφό του – Πότε παντρεύεται;

Συντάκτης: Newsroom

20 Ιανουαρίου 2023 16:30

Άρης Τσάπης: Έκανε πρόταση γάμου επί σκηνής στη σύντροφό του - Πότε παντρεύεται;

Ο Άρης Τσάπης ο οποίος έγινε γνωστός μέσα από τον ρόλο του Θανάση στην κωμική σειρά «Ευτυχισμένοι Μαζί» με τον Γιάννη Μπέζο έκανε πρόταση γάμου επί σκηνής και… παντρεύεται την εκλεκτή της καρδιάς του!

Ο Άρης Τσάπης και η σύντροφός του Ειρήνη θα παντρευτούν αύριο, Σάββατο στις 21 Ιανουαρίου.

Χθες βράδυ, το ζευγάρι βρέθηκε στη θεατρική παράσταση “Σεσουάρ για δολοφόνους” και κατά τη διάρκεια ο Άρης Τσάπης βρήκε την ευκαιρία να κάνει πρόταση γάμου στη σκηνή στη σύντροφό του που έχουν ήδη ένα παιδί.

Και ο Δημήτρης Μακαλιάς ανέφερε ότι ο γάμος του ζευγαριού θα γίνει αύριο.

Άρης Τσάπης: Ο Θανάσης από τους “Ευτυχισμένους μαζί” απάντησε στους haters που τον κρίνουν αρνητικά γιατί δουλεύει σε ταβέρνα

Ορυμαγδό αρνητικών σχολίων δέχεται τις τελευταίες ημέρες ο “Θανάσης” από την σειρά Ευτυχισμένοι μαζί για το γεγονός ότι εργάζεται σε ταβέρνα

Ο ηθοποιός Άρης Τσάπης απάντησε στους χατερς που τον σχολιάζουν αρνητικά επειδή εργάζεται σε ταβέρνα και όχι σε κάποια σειρά στην τηλεόραση.

«Είδα αυτό το σχόλιο και δε μπήκα στη διαδικασία να απαντήσω. Έχει γίνει καιρό, αλλά βλέπω πως έχει γίνει πολύ σούσουρο. Και δεν καταλαβαίνω τον λόγο. Από τη στιγμή που δεν ενοχλεί εμένα; Δε με πειράζει κανένα αρνητικό σχόλιο, έχω ακούσει τόσα στη ζωή μου… Όσο για αυτό το σχόλιο “πλάκα μου κάνεις, από ηθοποιός δουλεύεις σε ταβέρνα”.

Η ταβέρνα σκέψου είναι η καλύτερη δουλειά που έχω κάνει. Έχω δουλέψει σε οικοδομή, έχω καθαρίσει σκάλες με τους γονείς μου… Δε μπορείς να φανταστείς. Και πολλές άλλες δουλειές. Μοίραζα φυλλάδια. Ήμουν και τότε ηθοποιός. Αυτό αποβάλλετε το από το μυαλό σας. Και εγώ έτσι ήμουν στην αρχή. Είναι πολύ κακό να σκέφτεστε έτσι. Εγώ μπορώ να κάνω ό,τι δουλειά χρειαστεί, αρκεί να είναι ευτυχισμένοι η γυναίκα και το παιδί μου. Και σκ@τα μπορώ να καθαρίσω. Αυτά! Καλή συνέχεια»