Άρησ Τσάπης: Έπεσε θύμα διαρρηκτών

Συντάκτης: Newsroom

14 Δεκεμβρίου 2022 23:55

Άρης Τσάπης: Παντρεύεται ο «Θανάσης» από τη σειρά «Ευτυχισμένοι Μαζί» - Η αναγγελία γάμου

Ο Άρης Τσάπης, τον οποίο γνωρίσαμε πριν αρκετά χρόνια ως «Θανάση» στην πετυχημένη σειρά «Ευτυχισμένοι Μαζί» στο Mega, έπεσε θύμα διαρρηκτών .

Ο ηθοποιός έχει δημιουργήσει την δική του οικογένεια με την αγαπημένη του Ειρήνη και τον γιο που απέκτησαν μαζί. Η σύντροφός του αποκάλυψε τη ληστεία στο σπίτι τους, μέσα από ένα βίντεο που ανέβασε στο Tik Tok.

«Συνέβη κάτι κακό, ανοίξανε το σπίτι μας μπήκαν κλέφτες… δεν χρειάζεται να πω κάτι παραπάνω. Και μόνο η εικόνα που γυρίζει συνέχεια στο κεφάλι μου, όποτε μπαίνω στο σπίτι και θυμάμαι σε τι κατάσταση το είχα βρει, είναι υπέρ-αρκετή», ανέφερε.

Και συμπλήρωσε: «Όσοι το έχετε πάθει μπορείτε να καταλάβετε πως νιώθω. Είναι μια δύσκολη περίοδος για εμάς, οπότε θα απουσιάζουμε για λίγο (από τα social media) μέχρι να νιώσουμε καλύτερα», ενημέρωσε η σύντροφος του Άρης Τσάπη.

Άρης Τσάπης: Ο Θανάσης από τους “Ευτυχισμένους μαζί” απάντησε στους haters που τον κρίνουν αρνητικά γιατί δουλεύει σε ταβέρνα

Ορυμαγδό αρνητικών σχολίων δέχεται τις τελευταίες ημέρες ο “Θανάσης” από την σειρά Ευτυχισμένοι μαζί για το γεγονός ότι εργάζεται σε ταβέρνα
Ο ηθοποιός Άρης Τσάπης απάντησε στους χατερς που τον σχολιάζουν αρνητικά επειδή εργάζεται σε ταβέρνα και όχι σε κάποια σειρά στην τηλεόραση.

«Είδα αυτό το σχόλιο και δε μπήκα στη διαδικασία να απαντήσω. Έχει γίνει καιρό, αλλά βλέπω πως έχει γίνει πολύ σούσουρο. Και δεν καταλαβαίνω τον λόγο. Από τη στιγμή που δεν ενοχλεί εμένα; Δε με πειράζει κανένα αρνητικό σχόλιο, έχω ακούσει τόσα στη ζωή μου… Όσο για αυτό το σχόλιο “πλάκα μου κάνεις, από ηθοποιός δουλεύεις σε ταβέρνα”.

Η ταβέρνα σκέψου είναι η καλύτερη δουλειά που έχω κάνει. Έχω δουλέψει σε οικοδομή, έχω καθαρίσει σκάλες με τους γονείς μου… Δε μπορείς να φανταστείς. Και πολλές άλλες δουλειές. Μοίραζα φυλλάδια. Ήμουν και τότε ηθοποιός. Αυτό αποβάλλετε το από το μυαλό σας. Και εγώ έτσι ήμουν στην αρχή. Είναι πολύ κακό να σκέφτεστε έτσι. Εγώ μπορώ να κάνω ό,τι δουλειά χρειαστεί, αρκεί να είναι ευτυχισμένοι η γυναίκα και το παιδί μου. Και σκ@τα μπορώ να καθαρίσω. Αυτά! Καλή συνέχεια»