Αριστοτέλειο Ουζοτσιπουρομεζεδοκαφενές

9 Αυγούστου 2021 11:34

Το Αριστοτέλειο είναι ένα παραδοσιακό καφενείο μεζεδοπωλείο, στο ιστορικό κέντρο της Καλαμάτας μερικά μόνο βήματα από την ιστορική εκκλησία των Αγίων Αποστόλων και το αρχαιολογικό Μουσείο. Ο χώρος τους, φιλικός και ζεστός, αρμονικά δεμένος με την Μεσογειακή παραδοσιακή κουζίνα θα σας θυμίσει εικόνες, γεύσεις και αρώματα μιας άλλης εποχής.Σας περιμένουν από νωρίς το πρωί έως αργά το βράδυ να εμπλουτίσετε τις εμπειρίες σας απολαμβάνοντας πανδαισία παραδοσιακών γεύσεων.

Ποιοτικά υλικά, αποκλειστικά και μόνο ελληνικά προϊόντα και γνώση της ελληνικής κουζίνας συνθέτουν ένα πλούσιο και νόστιμο μενού που θα ικανοποιήσει την όρεξη ακόμα και των πιο απαιτητικών πελατών. Όλα τα πιάτα του πεντανόστιμα και εκλεκτά θα συνοδέψουν ιδανικά το ουζάκι, το κρασί ή το τσίπουρο.

Είναι βέβαιο πως οι παραδοσιακές γεύσεις που θα γευτείτε εδώ θα ολοκληρώσουν την επίσκεψή σας σε αυτό το ονειρεμένο και γεμάτο ιστορία σημείο της πόλης. Φιλοσοφημένα πιάτα γεμάτα νοστιμιά και απόλαυση σας περιμένουν μόνο εδώ, στο Αριστοτέλειο της Καλαμάτας.