Άρμι Χάμερ: Σοκάρει το trailer του ντοκιμαντέρ για τα «άγρια» πάθη του «Είμαι 100% κανίβαλος»

Συντάκτης: Newsroom

11 Αυγούστου 2022 10:59

Σοκάρουν οι αποκαλύψεις του ντοκιμαντέρ για τον χολιγουντιανό ηθοποιός Άρμι Χάμερο οποίος αποκαλύπτεται μέσα από τηλεφωνικές συνομιλίες με τους συντρόφους του ότι ήταν 100% κανίβαλος.

Μέσα από το ντοκιμαντέρ αποκαλύπτονται οι συνομιλίες βίντεο και φωτογραφίες με τον ηθοποιό να προβαίνει σε ανατριχιαστικές λεπτομέρειες για τις άγριες επιθυμίες του.

«Αυτό δεν το έχω χωνέψει ακόμη» εμφανίζεται να λέει η Μόρισον, που στη συνέχεια διαβάζει δυνατά ένα μήνυμα από τον Χάμερ: «Έχω τη φαντασίωση να μου αποδείξει μια γυναίκα την αγάπη της και την αφοσίωσή της δεχόμενη να τη δέσω σε ένα δημόσιο μέρος τη νύχτα, όπου ο καθένας θα μπορεί να χρησιμοποιήσει ελεύθερα το σώμα της. Και να δω αν θα γ@@@σει αγνώστους για χάρη μου.

Όταν αποκαλύφθηκαν όλα αυτά για τον Άρμι, δεν έπαθα σοκ. Δεν ξυπνάς απλώς μια μέρα και γίνεται ένας χειριστικός κακοποιητής. Οι ρίζες αυτής της συμπεριφοράς είναι πολύ βαθιές».

Μία από τις συντρόφους του ανέφερε πως αρκετές φορές έχει λιώσει φόβο απέναντι στις επιθυμίες και στα περίεργα αστεία που έλεγε ο ηθοποιός

“Στην αρχή ένιωθα ότι όλα ήταν τέλεια, ότι ζούσα κάτι καταπληκτικό. Πώς γίνεται να είναι κανείς τόσο όμορφος, έξυπνος, αστείος», θυμάται η Βουτσέκοβιτς. «Όμως μετά τα πράγματα άλλαξαν. Λίγο λίγο, σε φέρνει όλο και πιο κοντά στα όριά σου. Είσαι απολύτως δική του”

Στο trailer ακούγεται και ένα ηχητικό μήνυμα που φέρεται να ηχογράφησε ο Χάμερ και αναφέρει: «Το στοίχημα που ήθελα να βάλω θα περιλάμβανε να έρθω στο σπίτι σου, να σε ακινητοποιήσω πλήρως δένοντάς σε και να κάνω ό,τι θέλω σε κάθε τρύπα του κορμιού σου μέχρι να τελειώσω μαζί σου».