Αρναούτογλου: Έχω περάσει πολύ δύσκολα με τους παπαράτσι, με τη σύντροφό μου φορούσαμε περούκες – Βίντεο

Συντάκτης: Newsroom

28 Φεβρουαρίου 2024 20:49

Για τις δύσκολες στιγμές που έχει περάσει στο παρελθόν με τους παπαράτσι μίλησε ο Γρηγόρης ΑρναούτογλουΌπως αποκάλυψε, με πρώην σύντροφό του κυκλοφορούσαν με περούκες, για να μην τους αναγνωρίζουν.

Ειδικότερα, κατά τη διάρκεια της εκπομπής του «2night Show» ο Γρηγόρης Αρναούτογλου είπε στον καλεσμένο του, Άρη Καβατζίκη: «Εγώ πέρασα πολύ δύσκολα. Όταν κοιμούνται έξω από το σπίτι σου αυτοκίνητα, για να περιμένουν να δούνε με ποια γυναίκα θα βγεις ή θα μπεις… Εμείς κρυβόμασταν στα πίσω καθίσματα, μπαίναμε από το γκαράζ, φορούσαμε περούκες και βάζαμε άλλα ρούχα εγώ και η σύντροφος εκείνης της περιόδου. Ήμασταν σκεπασμένοι με κουβέρτες και είναι πράγματα που δεν τα έχω πει».

Επίσης, ο παρουσιαστής ανέφερε ότι τον είχαν φωτογραφίσει όσο ήταν σε ξενοδοχείο με σύντροφό του.

«Πρέπει να σου πω ότι είχα την ευκαιρία να πάρω ένα τεράστιο ποσό, που δεν το κυνήγησα ποτέ. Σε εμένα έκαναν το χειρότερο: έβγαλαν φωτογραφία με την τότε σύντροφό μου μέσα στο δωμάτιο από το μπαλκόνι απέναντι από την πολυκατοικία που χτιζόταν. Ήταν καλοκαίρι και ανοιχτά τα τζάμια -όχι και σε κάποια ερωτική στιγμή. Αυτό, ότι βγάζεις μέσα στο σπίτι του άλλου, είναι παράνομο. Πήρα τότε στη διευθύντρια του περιοδικού και έπαθε σοκ» δήλωσε.

«Αυτό με πονούσε πολύ. Έχει τύχει να βγω με μία πολύ ωραία κυρία για φαγητό πριν από 15 χρόνια. Δημοσιεύθηκε, στενοχωρήθηκε πάρα πολύ και δεν μπόρεσα να της εξηγήσω. Καμιά φορά λένε ότι το κάνεις επίτηδες, γιατί ξέρεις. Αυτοί οι άνθρωποι δεν έχουν καμία σχέση, γιατί δεν ξέρουν τη δουλειά μας. Χαθήκαμε με αυτήν την κοπέλα, γιατί ποτέ δεν πίστεψε ότι εγώ δεν ήξερα ότι θα δημοσιευτεί αυτή η φωτογραφία» είπε ο παρουσιαστής.