Αρναούτογλου VS Κανάκης: Οι κολλητοί που έγιναν εχθροί

17 Μαρτίου 2022 01:10

Ο Αντώνης Κανάκης και ο Γρηγόρης Αρναούτογλου μπορεί να διατηρούσαν μία στενή φιλία, μαζί με τον Γιάννη Λάτσιο στην παρέα τους, όλα όμως άλλαξαν καθώς η σχέση αυτή εξελίχθηκε σε μία τηλεοπτική κόντρα.

Για την κόντρα που είχε δημιουργηθεί ανάμεσα στα δύο τηλεοπτικά πρόσωπα είχε ερωτηθεί, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, ο οποίος είχε αναφέρει: «όλα θα απαντηθούν στην ώρα τους», ενώ στο ενδεχόμενο να λύσουν off camera τις διαφορές τους, ο παρουσιαστής ήταν ξεκάθαρος, τονίζοντας με νόημα πως «ούτε κατά διάνοια».

Αφορμή για την άνευ προηγουμένου κόντρα που ξέσπασε μεταξύ Αντώνη Κανάκη και Γρηγόρη Αρναούτογλου ήταν η εκπομπή του παρουσιαστή του ΑΝΤ1 «Live Tonight», που πήρε τη θέση του «The 2night Show» λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού.

Στο «Ράδιο Αρβύλα» που μεταδιδόταν μέσω YouTube, o Αντώνης Κανάκης κατηγόρησε τον πρώην κολλητό φίλο του για αντιγραφή.

«Θα τα λερώσω λίγο τα χέρια μου, θα μπλέξω με τα πίτουρα» ξεκίνησε ο Mr Αρβύλα και συνέχισε: «Εμφανίστηκαν αυτοί οι γνωστοί άγνωστοι άνθρωποι που δεν σέβονται τίποτα και το πήραν αυτό το πράγμα και το μετέτρεψαν σε ένα απαράδεκτο κακέκτυπο. Η αντιγραφή θέλει το μέτρο της…

Το βαφτίζεις και πειρατικό! Το κερασάκι στην τούρτα είναι ότι το πουλάς σαν δική σου πρωτοβουλία και ιδέα… Πάλι αντιγραφέας θα είσαι, αλλά θα έχεις ένα ίχνος εντιμότητας σε αυτό που κάνεις» ανέφερε μεταξύ άλλων ο Αντώνης Κανάκης.

Από την άλλη ο παρουσιαστής του «Τhe 2night show» ερωτηθείς για τα σχόλια «περί αντιγραφής» από τον Αντώνη Κανάκη είχε αναφέρει:

«Επειδή από μένα δεν έχει ξεκινήσει καμία κόντρα και τόσο καιρό μόνο ακούω πράγματα να λέγονται για μένα και για τη δουλειά μου, παλαιότερα ίσως και να το ήθελα. Αυτή τη στιγμή και μετά τόσες απρόκλητες, συνεχόμενες επιθέσεις, ούτε κατά διάνοια».

Ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1 χρησιμοποίησε το βήμα της εκπομπής του “Live Tonight” για να πει πως το συγκεκριμένο τηλεοπτικό πρότζεκτ δημιουργήθηκε με σκοπό την ψυχαγωγία του κοινού εν μέσω καραντίνας.

“Περιμένετε όλοι να απαντήσω, γιατί κάποιος κριτής και τιμητής των πάντων που “έσωσε” την ελεύθερη τηλεόραση και πήγε να “σώσει” και το YouTube, κατηγόρησε αυτή την εκπομπή. Θέλω να σας πω ότι όταν μου ζητήθηκε να κάνω αυτή

την εκπομπή, ο κύριος Ποφάντης μου είπε πως θα ήταν μια εκπομπή για να διασκεδάσει και να χαλαρώσει ο κόσμος.

Θα μπορούσα να το αρνηθώ και να μείνω στα πολύ καλά νούμερα του The 2Night Show που φέτος έχει κάνει μια τρομακτική επιτυχία και να κάθομαι σπίτι μου και να κοιμάμαι.

Και του είπα πάμε! Δεν σκέφτηκα ούτε για lead in αυτή τη φορά, γιατί τα πράγματα είναι διαφορετικά, όπως το σκέφτονται κάποιοι άλλοι, κάποιοι κριτές και τιμητές που αν δεν πάρουν καλό lead in δεν βγαίνουν ποτέ ή το ψάχνουν μανιακά […].Ήρθαμε εδώ για να περάσουμε καλά.

Ακούσαμε τόσες ανοησίες αλλά θα πω κάτι: Λόγω της κατάστασης που επικρατεί στην Ελλάδα δεν θα πέσω σε αυτό το αστείο ξεκατίνιασμα.

Δεν μπορεί η Ελλάδα να περνάει τόσο δύσκολα, να χάνουμε ζωές και να ασχολούμαστε με μ@@@ίες! Κλείνω αυτό το θέμα και σας υπόσχομαι ότι θα απαντήσω σε όλα αυτά όταν τελειώσει αυτή η ιστορία.

Γιατί έχει σημασία να περνάμε καλά και όχι αυτό το αστείο ξεκατίνιασμα από τάχα σοβαρούς ανθρώπους” δήλωσε φανερά ενοχλημένος..

Πηγή: περιοδικό Ciao