Άρτεμις Αστεριάδη: Στο νοσοκομείο ο νεογέννητος γιος της

Συντάκτης: Newsroom

2 Δεκεμβρίου 2022 13:30

Άρτεμις Αστεριάδη: Στο νοσοκομείο ο νεογέννητος γιος της

Μια ανάρτηση από το νοσοκομείο έκανε η Άρτεμις Αστεριάδη, προκαλώντας την έντονη ανησυχία των διαδικτυακών της φίλων.

Πιο συγκεκριμένα, όπως αποκάλυψε το μοντέλο μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ο νεογέννητος γιος της έχει βρογχιολίτιδα και γι’ αυτό νοσηλεύεται στην παιδιατρική κλινική νοσοκομείου.

«Δεν μου έλειψε καθόλου το νοσοκομείο, αλλά πάλι εδώ. Ήρθαμε στην παιδιατρική, γιατί το μωρό έχει βρογχιολίτιδα» σημείωσε η Άρτεμις Αστεριάδη στα Instagram Stories της.

“O Γιώργος Λιβάνης απαίτησε να κατεβάσω τα σχόλιά μου από το instagram για εκείνον”

Έξω από τα δόντια τα είπε η Άρτεμις Αστεριάδη για την προβολή της σχέσης του Γιώργου Λιβάνη και της Μαριαλένας από το Survivor.

Όπως αποκάλυψε το πρώην μοντέλο και παρουσιάστρια ο τραγουδιστής της ζήτησε να κατεβάσει τα σχόλια από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

«Ο Γιώργος Λιβάνης θίχτηκε με το σχόλιό μου, δεν καταλαβαίνω γιατί και μου έστειλε μήνυμα να το κατεβάσω, ότι δεν είναι σωστό για την κοπέλα και προφανώς δεν κατεβαίνει τίποτα από ό,τι ανεβαίνει στα story μου. «Σβήστο αγάπη μου αυτό, δεν είναι ωραίο νομίζω. Ό,τι θες εσύ», έγραφε το μήνυμα. Δεν απάντησα τίποτα.Το πουλάνε αυτό, τους συμφέρει όλους. Ακούστηκε και ο Γιώργος Λιβάνης, θέλοντας και μη »