Άρτεμις Αστεριάδη: Ξανά στο νοσοκομείο στον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

15 Αυγούστου 2022 14:15

Στο νοσοκομείο διακομίστηκε για δεύτερη φορά σε μικρό χρονικό διάστημα η Άρτεμις Αστεριάδη, η οποία είναι έγκυος.

Iδιαίτερη είναι η περίοδος αυτή για το μοντέλο και ηθοποιό Άρτεμις Αστεριάδη, η οποία είναι έγκυος στο δεύτερο παιδί της, που είναι και πάλι αγόρι.

Όμως, φαίνεται πως αντιμετωπίζει δυσκολίες.

Μάλιστα, κρίθηκε αναγκαίο να μεταφερθεί στο νοσοκομείο, όπως έκανε η ίδια γνωστό τα ξημερώματα του Δεκαπενταύγουστου μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

«Λίγο κράτησε η χαρά μου και άντε πάλι μέσα», έγραψε στη φωτογραφία μέσα από το ασθενοφόρο. Στη συνέχεια, πόσταρε και στιγμιότυπο μέσα από το νοσοκομείο, χωρίς να κάνει γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες.

Είναι η δεύτερη φορά που το μοντέλο χρειάζεται ιατρική βοήθεια.

Πρόσφατα, απαντώντας στις ερωτήσεις των διαδικτυακών της ακολούθων αναφέρθηκε στη δύσκολη εγκυμοσύνη και ένα ανησυχητικό περιστατικό που την οδήγησε στο νοσοκομείο.

«Έπαθα μια μεγάλη αποκόλληση με αποτέλεσμα να πλημμυρίσω στο αίμα, λιποθύμησα.

Ευτυχώς με πήγανε εγκαίρως στο νοσοκομείο κι είμαστε καλά κι εγώ και το μωρό.

Απλώς θέλει ακινησία από εδώ και πέρα… (η περίδεση δεν έχει να κάνει με την αποκόλληση)», είχε σημειώσει.

Πάντως, με νέα ανάρτηση αποκάλυψε πως έκανε μπάνιο στη θάλασσα αφού εξασφάλισε άδεια από τον γιατρό της.

«Μπήκαμε 26 βδομάδα κύησης. Aνήκω στις δύσκολες περιπτώσεις το περισσότερο διάστημα το πέρασα στο νοσοκομείο σε πλήρη ακινησία μετά σπίτι ξάπλα πάλι …και σήμερα ανήμερα της Παναγίας μου έκανε το καλύτερο δώρο ο γιατρός μου @dr.koufomichail σήκω μου λέει κάνε μια βουτιά ήρεμα όμως.

Ε η χαρά μου απερίγραπτη φόρεσα το χαμόγελο μου το μαγιό μου και πλατς έκανα την βουτίτσα μου το ευχαριστήθηκε η ψυχή μου γιατί η αλήθεια είναι έιχα πέσει πολύ ψυχολογικά όποτε ήταν μια μεγάλη ανάσα και τώρα πάλι όσο μπορώ θα είμαι στο κρεβάτι για να πάνε όλα κατευχήν μέχρι να μπώ στον μήνα μου γιατί έχουμε πολύ δρόμο ακόμα μπροστά μας!

Επίσης σ’ ευχαριστώ μέλλοντα σύζυγε ….μετά από τόση γκρίνια και τόσα παρακάλια για να με βγάλεις μερικές ωραίες φωτογραφίες από τις 100 αυτές οι 2 μου άρεσαν οι ορμόνες μου κάνουν πάρτυ», έγραψε η Αστεριάδη.