Άση Μπήλιου: Αποκαλύπτει ένα ξεκαρδιστικό περιστατικό με τη Μαρία Λόη & μιλάει για την αποχώρησή της απ’ το τιμ της Μενεγάκη (vds)

Δημοσιεύθηκε: 25/06/2019 13:30
Άση Μπήλιου: Αποκαλύπτει ένα ξεκαρδιστικό περιστατικό με τη Μαρία Λόη & μιλάει για την αποχώρησή της απ' το τιμ της Μενεγάκη (vds)

Την Άση Μπήλιου, τη γνωστή αστρολόγο -και να σου πω εδώ ότι είναι και έξοχη DJ και παραγωγός, το προηγούμενό της επάγγελμα- τη γνωρίζω απ’ το 1996 και είναι μια απίθανη Τοξοτίνα. Η ψυχή της παρέας.

Όσο απίθανη, λοιπόν, είναι, έτσι αποκάλυψε κι ένα απίθανο σκηνικό από την εποχή που συνεργαζόταν με στο πρωινό με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου. Μιλώντας στην εκπομπή των Νάνσυς Ζαμπέτογλου-Θανάσης Αναγνωστόπουλου (που επίσης γνωρίζει από τότε, όλοι «παιδιά» της ΙΜΑΚΟ γαρ), αποκάλυψε πως  οι συντελεστές της εκπομπής είχαν ταξιδέψει ως την Χαλκιδική για να βγάλουν τις καλοκαιρινές εκπομπές και η ιδιοκτήτρια του ξενοδοχείου την προσέγγισε νομίζοντας πως είναι η μαγείρισσα… Μαρία Λόη!

Ο διάλογος που ακολούθησε μεταξύ των δύο γυναικών ήταν ξεκαρδιστικός. Η Άση ντράπηκε να της εξηγήσει ότι δεν είναι μαγείρισσα, αλλά αστρολόγος. Μετά από αρκετή ώρα όμως, η ιδιοκτήτρια του ξενοδοχείου συνειδητοποίησε το μπέρδεμα κι εκεί ακολούθησε μια ακόμα πιο ξεκαρδιστική ατάκα.

H Μενεγάκη κι εγώ

Όσο για τον λόγο που αποχώρησε απ’ την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, ήταν σαφής: «Με το κανάλι είχα θέμα, όχι με την Ελένη Ήταν μία συμπεριφορά που εγώ την θεώρησα πολύ κακή απέναντί μου, μετά από τα 10 χρόνια που ήμουν εκεί και έτσι μου έλεγε η αξιοπρέπειά μου, ότι θα έπρεπε να φύγω. Αν θα ξαναπήγαινα στον Alpha; Αν ήταν άλλοι άνθρωποι, μπορεί. Από την αρχή έκανα γνωστό στην Ελένη ότι φεύγω γι’ αυτόν τον λόγο, δεν φεύγω γιατί κάτι με έχει προβληματίσει σε σχέση με σένα. Θέλω να με καταλάβεις, να με κατανοήσεις. Το έκανε, οπότε κρατήσαμε μια πάρα πολύ καλή σχέση, έχω πάει και καλεσμένη αρκετές φορές. Δεν ήταν το θέμα μου η Ελένη Μενεγάκη», ανέφερε η Άση.

Ντονατέλλα Αδάμου

Όπως και να το δεις… είναι INNOSTAT