Άση Μπήλιου: Γιατί έριξε πόρτα στη Φαίη Σκορδά

Συντάκτης: Newsroom

22 Ιουλίου 2022 08:10

Άση Μπήλιου: Γιατί έριξε πόρτα στη Φαίη Σκορδά

Μεταξύ της παλιάς και της νέας τηλεοπτικής στέγης, τελικά η Άση Μπήλιου προτίμησε την παλιά. Και ουσιαστικά έριξε πόρτα στη Φαίη Σκορδά που την περίμενε πώς και πώς.

Η Άση Μπήλιου έγινε τις τελευταίες ημέρες μήλο της έριδος ανάμεσα σε Star και ΣΚΑΪ. Κι αυτό γιατί η Φαίη την ήθελε στην καθημερινή εκπομπή της, έπειτα από τη μεταγραφή της στο κανάλι του Φαλήρου.

Μάλιστα, η πρόταση του ΣΚΑΪ στη γνωστή αστρολόγο δεν αφορούσε μόνο την παρουσία της δίπλα στη Φαίη Σκορδά. Θα έπαιρνε και την εκπομπή της από το Star. Τώρα πώς θα χωρούσε και μία αστρολογική εκπομπή στον ΣΚΑΪ, οι άνθρωποι του σταθμού του Φαλήρου μάλλον θα γνώριζαν καλύτερα.

Τα σενάρια έδιναν και έπαιρναν για το τηλεοπτικό μέλλον της αστρολόγου. Σχεδόν όλοι θεωρούσαν δεδομένο ότι θα μετακόμιζε στο Φάληρο. Και σε αυτό δεν θα συντελούσε μόνο η πολύ καλή πρόταση που είχε με τον ΣΚΑΪ, αλλά και η στενή φιλία αρκετών χρόνων με τη Φαίη Σκορδά.

Άση Μπήλιου: σούπερ ανατροπή! Ούτε Μενεγάκη, ούτε Καινούργιου, μένει στο Star και με εκπομπή - Όλο το παρασκήνιο

Όμως, ενώ όλα έδειχναν ότι η Άση Μπήλιου θα έλεγε το ναι στη νέα τηλεοπτική στέγη της, τελικά οι συζητήσεις οδηγήθηκαν σε ναυάγιο. Κι αυτό γιατί είπε τελικά όχι στην πρόταση που της έγινε. Και θα παραμείνει στο Star όπου θα εμφανίζεται στο νέο πρωινό με τους Ελένη Χατζίδου και Ετεοκλή Παύλου. Ενώ παράλληλα θα συνεχίσει και την αστρολογική εκπομπή της.

Πλέον η Φαίη Σκορδά θα πρέπει να αναζητήσει αλλού την αστρολόγο που θα έχει στο νέο ξεκίνημά της στον ΣΚΑΪ. Θα ήθελε για παράδειγμα τη Βίκυ Παγιατάκη με την οποία επίσης είναι πολύ φίλες, αλλά υπάρχει ένα μεγάλο αγκάθι. Η Παγιατάκη έχει συμβόλαιο με το Mega και θα βρίσκεται και τη νέα σεζόν στην εκπομπή της Δανάης Μπάρκα.

Δεν είναι όμως και η μοναδική εκκρεμότητα που υπάρχει, αφού ακόμη δεν έχει συμπληρωθεί το πάνελ οριστικά. Η μόνη σίγουρη είναι η Αφροδίτη Γραμμέλη και η τηλεμαγείρισσα Αργυρώ Μπαρμπαρίγου. Συζητήσεις γίνονται πολλές, αλλά οριστικές συμφωνίες δεν υπάρχουν ακόμα.