Άση Μπήλιου: Η υιοθεσία, η απώλεια των θετών γονιών και η δημόσια «συγγνώμη» του Αρναούτογλου

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

31 Ιανουαρίου 2023 09:17

Η Άση Μπήλιου παραχώρησε συνέντευξη και μεταξύ άλλων μίλησε για την υιοθεσία της.

Η αστρολόγος Άση Μπήλιου ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «The 2Night Show» του ΑΝΤ1, το βράδυ της Δευτέρας.

Αφηγήθηκε την ιστορία της ζωής της, τα «πέτρινα χρόνια» μετά την απώλεια των γονιών της, την επαγγελματική διαδρομή της, που άρχισε από παραγωγός ραδιοφώνου και το «λάθος» που την οδήγησε να ασχοληθεί με την αστρολογία.

«Έχω δουλέψει για χρόνια στο ραδιόφωνο, είμαι περισσότερο του ξένου ρεπερτορίου, πέρασα και από τις δισκογραφικές, με το ελληνικό είχα μικρή σχέση. Ήμουν παθιασμένη από μικρή με τη μουσική και την αστρολογία. Μπήκα πιο βαθιά, το σπούδασα. Οι περισσότεροι πιστεύουν ότι η αστρολογία είναι τα μέντιουμ, δεν έχει καμία σχέση», είπε η Μπήλιου.

Από την πλευρά του, ο παρουσιαστής Γρηγόρης Αρναούτογλου της ζήτησε συγγνώμη δημόσια για το γεγονός ότι όταν συνεργάστηκαν στο MEGA δεν έδινε αρκετό χρόνο στη στήλη της με τα ζώδια.

«Πήγα στο MEGA και είπα να μου δώσουν μια εκπομπή γιατί στον Όμορφο Κόσμο’ δεν είχα αρκετό χρόνο και θα πηγαίνω και το πρωί», εξήγησε η Μπίλιου.

«Το δικό μου λάθος είναι ότι από την ώρα που τα έχεις, πρέπει να τα σεβαστείς», είπε παρουσιαστής.

«Καθετί που η ζωή μου έφερνε μια δυσκολία προσπαθούσα να την εκμεταλλευτώ προς όφελός μου… Ιδανικές συνθήκες δεν υπάρχουν, ούτε ιδανικοί συνεργάτες… Στην εκπομπή μου έχω καλέσει αστρολόγους που εκτιμώ, όσοι δεν έχουν έρθει είναι γιατί εκείνοι δεν δέχτηκαν να έρθουν» είπε σε άλλο σημείο.

Η Μπήλιου συνέχισε λέγοντας: «Μπήκα για τον λάθος λόγο στην αστρολογία, ήθελα να ελέγξω τη ζωή μου επειδή όταν ήμουν μικρή είχαν συμβεί πράγματα που ήταν εκτός ελέγχου.

Έχασα τους θετούς μου γονείς που τους είχα απεριόριστη αγάπη και αυτό με καθόρισε. Ο θάνατος της μητέρας μου ήταν τα ‘πέτρινα χρόνια μου’. Το ότι έμαθα ότι υιοθετήθηκα με ζόρισε».

Και πρόσθεσε συγκινημένη: «Δεν έψαξα τους βιολογικούς μου γονείς ίσως επειδή ένιωθα πολλή αγάπη από τους γονείς μου. Η μαμά μου ήταν στο νοσοκομείο και τα τελευταία της λόγια ήταν για να μην μείνω μόνη αν θέλω να ψάξω να βρω τους βιολογικούς μου γονείς και της είπα ‘τι είναι αυτά που λες; Για εμένα είσαι η μοναδική μητέρα’».

«Έχω συγχωρήσει τους βιολογικούς μου γονείς τους ευχαριστώ που με έδωσαν σε αυτή την οικογένεια», δήλωσε.

«Είμαι υπέρ της υιοθεσίας. Υιοθετήθηκα τριών ημερών και το έμαθα 16 χρονών. Έχασα τους θετούς μου γονείς που τους είχα απεριόριστη αγάπη όπως και εκείνοι, αυτό ήταν που με καθόρισε. Τον μπαμπά μου τον έχασα νωρίς, τη μητέρα μου αργότερα, και εκείνα ήταν τα πέτρινα χρόνια. Το ότι έμαθα ότι ήμουν υιοθετημένη με ζόρισε τη στιγμή που το έμαθα.

Δεν είναι καλή ηλικία τα 16 για να μάθει ένα παιδί ότι είναι υιοθετημένο. Θα έλεγα ότι είναι κάτι που πρέπει να γίνει νωρίτερα στην ηλικία των 8-10 ετών. Νομίζω και οι ψυχολόγοι λένε ότι δεν πρέπει να κρύβεις την αλήθεια. Η αλήθεια είναι ότι τη στιγμή που έγινε ήταν κάπως περίεργο να το διαχειριστώ, στην εφηβεία», πρόσθεσε.

Όσο για το όνομα Άση, τόνισε: «Το Άση βγαίνει από το μυαλό μου. Την εποχή της punk περιόδου εγώ ακούω μετά μανίας Bauhaus. Daniel Ass λεγόταν ο κιθαρίστας και έτσι βγήκε το Άση. Το Μπήλιου είναι το πραγματικό μου επώνυμο».

Τέλος, με τον σύντροφό της είναι μαζί για τριάντα χρόνια αλλά δεν έχει σκεφτεί ποτέ γιατί στο είναι και Τοξότης!