Άση Μπήλιου: σούπερ ανατροπή! Ούτε Μενεγάκη, ούτε Καινούργιου, μένει στο Star και με εκπομπή – Όλο το παρασκήνιο

12 Ιουλίου 2021 16:15

Άση Μπήλιου: σούπερ ανατροπή! Ούτε Μενεγάκη, ούτε Καινούργιου, μένει στο Star και με εκπομπή - Όλο το παρασκήνιο

Μετά το τέλος της εκπομπής «Στη φωλιά των Κου Κου», η Άση Μπήλιου ανακοίνωσε μέσα από μια ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ότι παραμένει στο Star.

Άση Μπήλιου: σούπερ ανατροπή! Ούτε Μενεγάκη, ούτε Καινούργιου, μένει στο Star και με εκπομπή – Όλο το παρασκήνιο.

Με την εκπομπή Stars System που κλείνει 15 χρόνια τηλεοπτικής παρουσίας. Να θυμίσουμε πως όποια πρόταση κι αν είχε ως τώρα από άλλα κανάλια η γνωστή αστρολόγος, η πρώτη απαίτησή της ήταν να έχει και τη δική της εκπομπή. Εκτός από την παρουσία της στο καθημερινό πρόγραμμα.

«Καλή εβδομάδα φίλοι μου! Από τις μέρες ραδιοφώνου ακόμη με κάποιο τρόπο μου έχει μείνει το “κουσούρι” να συνδέω ό,τι ζω στην καθημερινότητα μου με τραγούδια. Με το τραγούδι αυτό της Nina Simone που μιλάει για μια νέα μέρα, μια νέα αρχή να σας μιλήσω για τη νέα μου αρχή στο youtube αφού από το Σάββατο πλέον τα λέμε με βίντεο κι από κει ώστε αντίθετα με άλλα καλοκαίρια να μη χάσουμε την επαφή μας.

Και για να δώσω κι ένα τέλος στην παραφιλολογία και τα έγκυρα ρεπορτάζ #not για τις τηλεοπτικές μεταγραφές. Να σας πω ότι εγώ παραμένω Star και για την επόμενη σεζόν. Που το Stars System πλέον θα κλείσει τα 15 χρόνια προβολής του.

Ευχαριστώ για τη στήριξη σας και την αγάπη σας όλα αυτά τα χρόνια. Και εύχομαι να έχετε ένα όμορφο καλοκαίρι με λίγη περισσότερη χαρά κι ανεμελιά». Έγραψε στη δημοσίευσή της.