Ασημακοπούλου – Τσιρίλο: Ο κεραυνοβόλος έρωτας τη Μ. Παρασκευή, ο γάμος και το αθόρυβο διαζύγιο

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

29 Ιουνίου 2022 09:06

Η Έλενα Ασημακοπούλου και ο Μπρούνο Τσιρίλο αποτέλεσαν ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της showbiz. Ωστόσο, έπειτα από δεκαπέντε χρόνια κοινής πορείας αποφάσισαν να ακολουθήσουν διαφορετικούς δρόμους.

Η ηθοποιός Έλενα Ασημακοπούλου και ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Μπρούνο Τσιρίλο ανακοίνωσαν πριν από λίγες ημέρες ότι έχουν χωρίσει.

Επρόκειτο για αναπάντεχη εξέλιξη αν και το τελευταίο διάστημα είχαν κυκλοφορήσει κάποιες φήμες περί τριγμών στη σχέση τους. Άλλωστε, ο Τσιρίλο βρίσκεται στην πατρίδα του, την Ιταλία, μακριά από εκείνη.

«Εδώ και πολύ καιρό έχει κλείσει αυτός ο κύκλος για εμάς… Δεν ένιωθα έτοιμη να βγω και να μιλήσω δημόσια, παρ’ όλο που πολλοί από εσάς το είχατε αντιληφθεί… Σας ευχαριστώ για τη διακριτικότητά σας», ανέφερε χαρακτηριστικά η Ασημακοπούλου στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram απαντώντας σε σχετική ερώτηση.

Το τέως, πλέον, ζευγάρι, γνωρίστηκε το Πάσχα του 2007 στη Μύκονο. Η ηθοποιός έχει πει πως είδε τον Τσιρίλο να περνάει από μπροστά της τη Μεγάλη Παρασκευή -στον Επιτάφιο- και αμέσως αντιλήφθηκε πως είναι ο άντρας της ζωής της. Ο έρωτας ήταν κεραυνοβόλος.

Δεν άργησαν να δημιουργήσουν σχέση και άρχισαν να βγαίνουν. Λίγους μήνες αργότερα, για την ακρίβεια τα Χριστούγεννα, μετέβησαν στην Ιταλία. Εκεί η εστεμμένη Β’ Μις Ελλάς στα καλλιστεία του ΑΝΤ1 (2006) γνώρισε την οικογένεια του συντρόφου της.

Παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο το 2010. Λίγο αργότερα έγιναν γονείς καθώς απέκτησαν την κόρη τους, Μαρία Ροζάρια, η οποία ολοκλήρωσε την ευτυχία τους.

Το 2018 ακολούθησε και ο θρησκευτικός γάμος. Παρανυφάκι σε αυτόν ήταν η μονάκριβη κόρη τους. Το ζευγάρι είχε υποδεχτεί τους φίλους και τους συγγενείς σε κτήμα στις Αφίδνες όπου και έλαβε χώρα το μυστήριο.

Κουμπάροι τους ήταν η Μαρία Μαντά και ο σχεδιαστής Γιώργος Παπαδόγαµβρος.

Τέλος, οι πληροφορίες αναφέρουν πως το διαζύγιο έχει ήδη εκδοθεί. Η Ασημακοπούλου έχει αναλάβει την επιμέλεια της κόρης τους.

Πάντως, οι δυο τους εξακολουθούν να διατηρούν τις καλύτερες σχέσεις αφού έχουν περάσει τόσα χρόνια μαζί και υπάρχει αμοιβαίος σεβασμός και εκτίμηση.