Ασημίνα Χατζηανδρέου: «Άφηνα τον εαυτό μου να είναι αληθινός στο Survivor, αυτό εκτίμησε ο κόσμος»

Συντάκτης: Newsroom

12 Αυγούστου 2022 08:00

Ασημίνα Χατζηανδρέου: «Άφηνα τον εαυτό μου να είναι αληθινός στο Survivor, αυτό εκτίμησε ο κόσμος»

Για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στο Survivor μίλησε η Ασημίνα Χατζηανδρέου καθώς και για τις στιγμές που δυσκολεύτηκε πραγματικά εξαιτίας της πείνας

Η Ασημίνα Χατζηανδρέου μίλησε στο περιοδικό Λοιπόν και την Μαρία Σοφιανού και έκανε αναφορά στις δυσκολίες που βρήκε τον πρώτο καιρό στον Άγιο Δομίνικο.

Τελειώνοντας το Survivor, τι είναι αυτό που άφησε στη ψυχή σου αυτή η εμπειρία;

Βγαίνοντας λοιπόν αντιλήφθηκα ότι κάποια πράγματα που είχα ως δεδομένα, έπρεπε τελικά να πασχίσω για αυτά για να τα αποκτήσω. Μου έμαθε λοιπόν την πειθαρχία, τη στέρηση και το σεβασμό απέναντι σε απλά πράγματα της ζωής.

Γνωρίσαμε την αληθινή Ασημίνα μέσα στο παιχνίδι;

Ήμουν μόνο ο εαυτός μου σε αυτό το παιχνίδι. Μετά από ένα σημείο ξεχνούσα ότι μας τραβάνε και κάμερες. Έκλαιγα, θύμωνα, χαιρόμουν, άφηνα τον εαυτό μου να είναι αληθινός και νομίζω ότι αυτό εκτίμησε κι ο κόσμος.

Η πιο δύσκολη στιγμή σου μέσα στο παιχνίδι ποια ήταν;

Η πιο δύσκολη στιγμή μου στο παιχνίδι ήταν την περίοδο που πεινάγαμε πολύ οι μαχητές κι ήθελα να τα παρατήσω, σηκωνόμουν κι έβλεπα μαυρίλες. Δεν άντεχα αυτήν τη ζαλάδα, αυτή την πείνα. Νομίζω ότι εκεί πέρασα πολύ δύσκολα.

Ασημίνα Χατζηανδρέου: Ποια είναι η κοπέλα του Χρήστου Δάντη και παίκτρια του Survivor

Στην ίδια συνέντευξη είχε σχολιάσει τη διαφορά ηλικίας της με τον Χρήστο Δάντη και είχε απαντήσει για τη σχέση τους

Είσαι με τον Χρήστο Δάντη. Τι είναι αυτό που σε έκανε να τον ερωτευτείς;

Είμαστε μαζί, ναι. Στον Χρήστο με κέρδισε το πόσο αγνός και προσγειωμένος είναι. Δεν μου αρέσει η δηθενιά και είναι δύσκολο στο χώρο των «famous» να μην υπάρχουν. Εκείνου του άρεσαν τα απλά. Αυτή είναι και η ουσία της ζωής άλλωστε.

Παρακολουθούσες την πορεία του; Ήσουν θαυμάστριά του;

Ήξερα τραγούδια του, αλλά δεν είχε τύχει να τον ακούσω ποτέ σε live του.

Η διαφορά ηλικίας που έχεις μαζί του, επηρεάζει σε κάτι τη σχέση σας;

Η σχέση μου με τον Χρήστο δεν επηρεάζει τη ζωή μου αρνητικά, ίσα ίσα από την αρχή που τον γνώρισα πετυχαίνω τους στόχους μου και βελτιώνομαι σε όλους τους τομείς.

Τα σχόλια που έχουν γίνει για τη διαφορά ηλικίας που έχετε, σε στεναχωρούν;

Δεν με στεναχωρεί τίποτα, δεν ακούω κανέναν, ο καθένας έχει την άποψή του, το σωστό και το λάθος δεν μπορεί να το κρίνει κανείς. Είσαι κάπου, περνάς καλά, ζεις το τώρα.

Όταν τον είδες μετά από τόσο καιρό, ενώ δεν είχες ιδέα για το τι γινόταν έξω, πώς ένιωσες; Ποια ήταν τα πρώτα σας λόγια;

Η πρώτη μου κουβέντα ήταν «δεν το πιστεύω, είσαι εσύ όντως ή είναι όνειρο;». Νομίζω οι 6,5 μήνες είναι πολύ μεγάλο break για ένα ζευγάρι, αλλά νομίζω βγαίνοντας βλέπω ότι μας έκανε καλό.