Ασημίνα Χατζηανδρέου: H πρώτη αντίδραση μετά την ανακοίνωση της «Acun Medya»

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

25 Φεβρουαρίου 2023 11:57

Η Ασημίνα Χατζηανδρέου σχολίασε την απάντηση της «Acun Medya » στο εξώδικο που είχε αποστείλει προς την εταιρεία παραγωγής του «Survivor All Star».

Η Ασημίνα Χατζηανδρέου μετά την επιστροφή της στην Ελλάδα από το «Survivor All Star», από το οποίο αποβλήθηκε καθώς -όπως τονίστηκε από τους υπεύθυνους- παραβίασε τους κανόνες, έστειλε εξώδικο στην «Acun Medya».

Σε αυτό η πρώην παίκτρια κατήγγειλε ότι η εταιρεία παραγωγής του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ την κρατούσε «όμηρο».

«Κατά τη διάρκεια του επώδυνου αυτού, για εμένα, δεκαημέρου παράνομης κράτησής μου, στελέχη της παραγωγής σας μου χορηγούσαν καθημερινώς τρία ηρεμιστικά χάπια, τα οποία τα χρειαζόμουν προκειμένου να είμαι σε θέση να κοιμηθώ, αφού λόγω της έκνομης, παρά τη θέλησή μου και αόριστης χρονικώς κατακράτησής μου, αδυνατούσα να ηρεμίσω από την ταραχή μου», αναφέρεται σε σχετικό απόσπασμα.

Από την πλευρά της, η «Acun Medya» του Ατζούν Ιλιτζαλί απάντησε με ανακοίνωση και διέψευσε με κατηγορηματικό τρόπο όσα υποστήριξε η Χατζηανδρέου.

Μεταξύ άλλων, χαρακτήρισε αβάσιμες τις κατηγορίες της περί κακομεταχείρισης μετά το το τελευταίο συμβούλιο του νησιού στο οποίο συμμετείχε και προανήγγειλε ότι θα κινηθεί νομικά.

«Οι ισχυρισμοί που δημοσιοποιήθηκαν … από πρώην διαγωνιζόμενη του SURVIVOR ALL STAR η οποία αποβλήθηκε κατόπιν παραβίασης των κανόνων είναι φαιδροί, αβάσιμοι και δυσφημιστικοί.

Η εν λόγω διαγωνιζόμενη ουδέποτε κρατήθηκε στη Δομινικανή Δημοκρατία χωρίς την θέλησή της και η Εταιρεία μας έχει ήδη απαντήσει επί όλων αυτών με εξώδικη επιστολή», ανέφερε μεταξύ άλλων η εταιρεία παραγωγής.

Η Χατζηανδρέου επανήλθε στο θέμα και πόσταρε πριν ένα γνωμικό, το οποίο αναφέρει: «Κάθε δοκιμασία στη ζωή, μας κάνει χειρότερους ή καλύτερους. Κάθε πρόβλημα, έρχεται να μας διαλύσει ή να μας φτιάξει. Η επιλογή είναι δική μας, αν θα είμαστε θύματα ή νικητές».

Πλέον, η συνέχεια στη διαμάχη αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον και όλοι περιμένουν να δουν ποιες θα είναι οι κινήσεις στις οποίες θα προχωρήσουν οι δύο πλευρές.